reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
my po spacerku i Mała dalej daje popalić nie mogę odejść nawet na krok bo od razu płacze, a ja muszę coś porobić bo niestety samo się nie zrobi:zawstydzona/y:
od wczoraj Mała wkłada rączkę do buzi:-)

Witam

Ależ pogoda do bani. Od rana leje:/
Pół dnia mnie nie było a tu tyle do nadrabiania.

Monia - gratuluję wygranej aukcji.
Lolcia - witaj, widzę że Twój synuś to imiennik mojego, napisz coś więcej o sobie
weronika - jasne że Cię pamiętamy, ostatnio nawet myślałam o Tobie, zaraz sobie spiszę dane i przekaże 1% na Twoją córę bo ja jeszcze się nie rozliczyłam
Iwi - no ja 16 kwietnia 2010 miałam ostatnią @;-) a dwie kreseczki zobaczyłam w dzień dziecka:-D

marisax witaj
Fogia - witaj oczywiście że pamiętamy
damqelle fajnie że chrzciny udane i pogoda dopisała no i święta osóbka w domu :)

Wszystkiego naj dla naszych dzisiejszy miesięczniaczków: (sporo ich:))

Kamilka - Elfy
Kubuś - Patrycji
Tomuś - Joasiab
Norbert - Karlity
Wojtuś - Ulkan
Mateuszek - Moni_86
Szymuś - Syli
Kubuś -Bialej
Alicja - Zielonej

Ostatnia edycja:
Dzięki fogia, kurczę nie umiem czasem rozgryźć małego potrafi płakać cały dzień..., nic nie pomaga :-(
ja coś robię źle
teraz gada do karuzeli :-)

u nas pogoda była super, ale jakoś się chmury pojawiają...

fogia co u Was?

damqelle - piękne zdjęcie ze chrzcin, jak zwykle oczywiście :-) Moja maruda mała śpi. Nie lubię jak marudzi bo przyzwyczajona jestem do jej nieustannego uśmiechu na twarzy. O już stęka

mój mały płakał chyba z pół godziny, teraz zasypia ale nie wiem czy zaśnie
jestem cichutko jak mysz pod miotłą aby miał spokój

Gosiula - tort nie był idealny. Masa cukrowa źle się zafarbowała i goście się śmiali że wygląda jakbym go szynką przykryła. Za to bogracz i nugetsy wyszły rewelacyjnie. a najwazniejsze ze chrzest był piękny
wszystkiego najlepszego dzieciaczkom z 4-go

mały zasypia, pogoda się popsuła, wieje i pada...
a ja ?
pęka mi głowa

damqelle ważne że chrzciny się udały, idę zerknąć na fotki

reklama
Dzisiejsza pogoda fatalna... Moja Klarcia obudziła się na spacerze i strasznie płakała. Nakarmiłam ją w parku ale nie pomogło. Nie dała się odłożyć do wózka. Musiałam ją uśpić na rękach i później spała 3h. Teraz też zjadła i po pół godziny zasnęła. Ciekawe co będzie w nocy...

Do góry