reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

damqelle - dobra muza nie jest zła;) hehe własnie oglądam :-)
gdynianka1 - mój dziadek też zobaczył swojego jedynego prawnuka, niestety niedługo potem zmarł,więc więcej prawnuków nie dożyl, ale Twój wiekowy aż dziw bierze, pozdrów dziadka i życz zdrówka, taki wiek, że pozazdrościć:)
Dwaj mężczyźni w domu i obaj śpią, mąż po nocce, a Maciuś robi dosypkę:-D
Szkoda czas marnować biorę się za cos:)

reklama
Witam u nas też nocka ok. Ale wstaje dzisaj i wychodzę z psem a tu śnieg, a już robiło się wisennie.
Joasiab podziwiam ja też dzisiaj wstałam o 5 bo Franco mnie obudził i postanowiłam że wyjdę z psem jak już wstałam, ale jak przyszłam to nakarmiałam małego i nawet do głowy mi nie przyszło wstawać poszłam spać dalej do 8. Dle mnie to nadal noc i brak energii.
Claudia ja też tak myślałam z tymi ząbkami, bo ślini się już od dawna i do głowy mi nie przyszło że to mogą być ząbki, a wczoraj przez przypadek zobaczyłam że chyba mu się przebił. Dzwoniłam wczoraj do mamy i mi ponoć też pierwszy ząbek się przebił jak miałam trzy miesiące. No i wczoraj był spokojny dobrze jadł i więcej spokojnie spał.
A jak już ściągam pokarm to wczoraj tata przejął wieczorne karmienie i położeniem do łóżeczka. Franco troszkę zdziwiony jak zobaczył mnie obok przed karminiem no i w ryk ale podałam mu butle i było ok i jak już tata przeją to już było ok. ładnie zjadł i poszedł spać.:-) I dzisiaj też na razie zjada z cyca ładnie mam nadzieję że to się utrzyma.

i ja sie witam:) nam udalo sie pospac do 8.30 tzn z przerwami ostatnia ok 7. Dzis nocka bez kolki ale sie ciesze:) to chyba to mleko Bebiko w proszku....wczesniej mielismy to gotowe w butelkach i bylo ok a to samo ale w proszku chyba mu nie sluzy....

witam,
u nas nocka tez ok, nawet sie wyspalam i mam energie mimo brzydkiej pogody;/
mialam dzis jechac z malym do mojej babci bo tez jeszcze go nie widziala...
moj synek taki zmeczony i padl mi wlasnie na rekach;o

hej girls

a co was tak wzięło na to disco polo. :-D:-D:-D

A z czinkłeczento to się proszę nie śmiać bo jeździłam swego czasu :-D:-D:-D (aż rozwaliłam skrzynię biegów :-D:-D).

Dacie wiarę, że mój Anti kończy dziś 2 miechy. Losie jak ten czas leci ...... I chyba z tej okazji synio postanowił zrobić nam wątpliwy prezent. Tak się darł cały wieczór i noc, że spania nie było. Zawsze zasypia o 20, wczoraj o 23 z wielki wrzaskiem, a później pobudka co godzinę Masakra jakaś, to była najgorsza nocka w ciągu tych 2 miesięcy.

reklama
nie no Fogia:) nie z cieniaska:)ale młodzi pomysłowi:)

Tak tak rosną te nasze bobaski ze teraz mamy temat chrzcin ,kupek,kolek,a zaraz bedzie co im kupic na 1 urodziny:)i jak impreze zorganizowac

Do góry