reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Dzień dobry:)
Wczoraj ostatnia a dziś pierwsza:)
Maciuś obudził mnie przed szóstą, pojadł i smacznie śpi a ja jakoś zasnąć nie mogę, dziś dzień sprzątania i przygotowywania jedzonka na weekend bo psiapsiółka z rodzinką przyjeżdza:)
już nie mogę się doczekać:)
Miłego piątku życzę choć pogoda nie zachęca do spacerów:(

reklama
Witam Was
jestem na chwilę, bo muszę się umyć i posprzątać pokój za sobą

AsiaK. nie mówili kiedy wyjdzie
najpierw musi mu spaść pleotocytoza do poniżej 30 , jak spadnie to powiedzą

Uciekam robić porządek, miłego dnia, nie wiem czy dopiero wieczorkiem się nie odezwę

Witam i ja :)

Mnie dzisiaj pomimo beznadziejnej pogody energia rozpiera :) Wstałam już o 4:40 :) Juz mam dwa prania zrobione i powieszone, podłogi pomyte :) śniadanie z Wiki już zjadłysmy :) Dzisiaj i jutro mamy goście więc pracowity dzionek w niedziele na zakupy ubraniowe dla wszystkich więc weekend pracowity :)

Witam się i Ja :)
My dzis cycolimy od 5 rano :) wiec sie wyspalam:-) małz w pracy od 6 do 18.
Starszy łobuziak spi-wstanie to pewnie od razu puzzle bedzie meczył:tak: jak na razie to ladnie sprzata do pudelka,nie widze aby cos sie przewracało:happy:
AsiaK-No ładnie z tym samochodem....ja tez bym sie bała ze Mi wyniosa... i u Nas tez czasem takie widoki-Bolkowo-jabolkowo-romkowe,musze tylko sie udac do sklepu -czyli kolo km i stoja pod i mur podpieraja aby nie poleciał:eek: az czasem ciezko wejsc do sklepu:no::no:
A co do jazdy to ja to bardziej tak rekreacyjnie.3-4 razy w tygodniu było a od jakis 8 lat nic....wiec troche tego i tamtego próbowałam ale mikre te moje umiejetnosci w porownaniu do Twoich,jak na zawody jezdzilas:tak:zwrot na zadzie,ciagi,no podstawy...ale bardziej poskakac :)szkołę o tym kierunku konczylam:) A teraz Mnie ciagnie,wiec moze w wakacje uda mi sie m namowic i pojedziemy gdzies:laugh2:

Witajcie:-)

wow joasiab no to pieknie zaczelas dzionek...ja wczoraj mialam tyle energii za to dzis jestem padnieta. Nie spimy od 5 a ja juz ledwo na oczy patrze. Z drzemki nici bo miedzy 11-12 mamy szczepienie. Stresik mam....osttanio Bartus byl szczepiony na wzw typ B i zniosl ok dzis 5w1 oby tez wszytsko dobrze bylo.

blondi widze ze przed Toba tez ciekawy weekend:-)

My jutro do moich rodzicow na imprezke idziemy co prawda tylko do 19 ale tez fajnie. Urodzino-imieniny mojego taty. A w niedziele znajomi orzychoza nas odwiedzic i poznac Bartusia;-) takze tez bedziemy miec wesolo. Musze tylko troszke w domku ogarnac ale jakos sil nie mam. Jakis kryzys energetyczny przechodze:-(

Witam sie i ja:)

Nocka minęła jakoś z górki teraz siedzimy , straszna pogoda za oknem i nigdzie sie nie wybieramy,
Byłyśmy wczoraj z małą u lekarza bo cos zaczęła kaszlec...inosek zapchany...
pani doktor przepisała syropek i do noska cos tam...

ja tez dostałam jakis syrop, kurde i zakładałam te maseczki na twarz przed karmieniem zeby jej nie zarazic i dupa mi został katar i kaszel a ją wzięło, strasznie sie wściekłam....teraz pluje sobie w twarz:(

aniwar - no to wiekszość z Nas fajny weeked będzie mieć, szkoda, że pogoda nie dopisała...:)
joasiab - no to slicznie dom ogarnęlaś:) ja tez mam dziś masę energii, również zaczęłam dzień od prania i kapieli, podłóg nie mylam bo Maciek na piersi wisi ale zaraz jak zasnie to go odstawiam do łóżka i myje :)

-----------------
Maciej już zasnął więc odniosłam go a teraz czas coś posprzątć:)

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki :)
Ja się obudziłam z bólem piersi. Tak mnie bolą że padnę. A wszystko przez to że Maryśka była wczoraj strasznie zmierzła i cały dzień minął pod znakiem non-stop-cyc. A jak już padła to przespała ciągiem całą noc i o 7 ją budziłam bo myślałam że pęknę. Całą noc przespała o jednej pieluszce - jeszcze nastrzelała pod kołderkę bączków i jak ją wyjełam to "wielkanocą" zapachniało. Rany, czy siuśki waszych maluszków też tak strasznie śmierdzą? Bo u nas kupka to przy siuskach wiosenna łąka. Za to teraz dziecko wyspane, uśmiechnięte. Tatuś jej rano puszczał hity disco-polo. Normalnie szał na sali - jak jej się to podoba :) A przy dziuni impreza na całego YouTube - PeWeX - Dziunia
He,he... tata jest fajny bo rozrywkowy. A na mamę to się szczeka.
katko - nie masz sobie co pluć. Z chorobami tak już jest, nic nie poradzisz. Zdrowia wam życzę
asiaK - bo z bolkami się trzeba zaprzyjaźnić." no... wiesz stary.... spoko... ja tu postoje... popilnuje... " To są nasze bolki- osiedlowe. od rana trzymają wartę - żaden obcy menel na teren nie wtargnie :)
joasiab - rany, aleś ty szybka. Ja nawet jak bym o 4.00 wstała to podłóg by mi się myć nie chciało
blondi - to miłe :)

AsiaK. ja nigdy we Wrocławiu nie jezdzilam, tylko w takiej stajni kolo mojego rodzinnego miasta. A kiedy masz zamiar sie wybrac na Partynice? Bedziesz dojezdzac tyle kilometrow? Nie ma tam gdzies kolo Ciebie jakiegos klubu? Moze wybierzemy sie razem? Ja jezdzilam rekreacyjnie, troche skakałam, ale jak teraz raz w roku wsiade na konia to jakbym nic nie umiala, masakra jakas i jeszcze wszystko tak pozniej boli... Nie ma to jak sie jezdzi caly czas, szczuplym sie jest i kondycja lepsza. Marze o tym żeby wrocic do jezdzenia, ale nie wiem jak to bedzie.

joasiab daj mi troche tej swojej energii bo ja nie mam na nic sil i ochoty. No i jeszcze te zakupy w niedziele, ale Ci zazdroszcze, tez bym pobuszowala po sklepach, ale czekam na lepszy czas - na mniejszy rozmiar:-) Nie chcę teraz ciuchow kupowac bo wiem ze zeszczupleje i wtedy sobie cos pokupuje. Teraz to jedynie buty chce kupic.

reklama
Witam, ja tylko wpadam się przywitać, bo Misiek właśnie się wybudza.
Usg bioderek wyszło dobrze, jednak nadal musimy go pieluszkowac, aż do kolejnej wizyty tj do 10 maja.
Jutro jedziemy do pradziadka Miśka, na 90-te urodzinki. Pradziadek pierwszy raz zobaczy swojego jedynego prawnuka (ma już dwie prawnuczki). Już nie mogę się doczekać:-)
Życzę wszystkim Mamusiom i ich Dziaciaczkom spokojnego i radosnego weekendu, bez chorób, kolek...itd

Do góry