reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

damqelle - dobra muza nie jest zła;) hehe własnie oglądam :-)
gdynianka1 - mój dziadek też zobaczył swojego jedynego prawnuka, niestety niedługo potem zmarł,więc więcej prawnuków nie dożyl, ale Twój wiekowy aż dziw bierze, pozdrów dziadka i życz zdrówka, taki wiek, że pozazdrościć:)
Dwaj mężczyźni w domu i obaj śpią, mąż po nocce, a Maciuś robi dosypkę:-D
Szkoda czas marnować biorę się za cos:)

reklama
Witam u nas też nocka ok. Ale wstaje dzisaj i wychodzę z psem a tu śnieg, a już robiło się wisennie.
Joasiab podziwiam ja też dzisiaj wstałam o 5 bo Franco mnie obudził i postanowiłam że wyjdę z psem jak już wstałam, ale jak przyszłam to nakarmiałam małego i nawet do głowy mi nie przyszło wstawać poszłam spać dalej do 8. Dle mnie to nadal noc i brak energii.
Claudia ja też tak myślałam z tymi ząbkami, bo ślini się już od dawna i do głowy mi nie przyszło że to mogą być ząbki, a wczoraj przez przypadek zobaczyłam że chyba mu się przebił. Dzwoniłam wczoraj do mamy i mi ponoć też pierwszy ząbek się przebił jak miałam trzy miesiące. No i wczoraj był spokojny dobrze jadł i więcej spokojnie spał.
A jak już ściągam pokarm to wczoraj tata przejął wieczorne karmienie i położeniem do łóżeczka. Franco troszkę zdziwiony jak zobaczył mnie obok przed karminiem no i w ryk ale podałam mu butle i było ok i jak już tata przeją to już było ok. ładnie zjadł i poszedł spać.:-) I dzisiaj też na razie zjada z cyca ładnie mam nadzieję że to się utrzyma.

i ja sie witam:) nam udalo sie pospac do 8.30 tzn z przerwami ostatnia ok 7. Dzis nocka bez kolki ale sie ciesze:) to chyba to mleko Bebiko w proszku....wczesniej mielismy to gotowe w butelkach i bylo ok a to samo ale w proszku chyba mu nie sluzy....

witam,
u nas nocka tez ok, nawet sie wyspalam i mam energie mimo brzydkiej pogody;/
mialam dzis jechac z malym do mojej babci bo tez jeszcze go nie widziala...
moj synek taki zmeczony i padl mi wlasnie na rekach;o

hej girls

a co was tak wzięło na to disco polo. :-D:-D:-D

A z czinkłeczento to się proszę nie śmiać bo jeździłam swego czasu :-D:-D:-D (aż rozwaliłam skrzynię biegów :-D:-D).

Dacie wiarę, że mój Anti kończy dziś 2 miechy. Losie jak ten czas leci ...... I chyba z tej okazji synio postanowił zrobić nam wątpliwy prezent. Tak się darł cały wieczór i noc, że spania nie było. Zawsze zasypia o 20, wczoraj o 23 z wielki wrzaskiem, a później pobudka co godzinę Masakra jakaś, to była najgorsza nocka w ciągu tych 2 miesięcy.

reklama
nie no Fogia:) nie z cieniaska:)ale młodzi pomysłowi:)

Tak tak rosną te nasze bobaski ze teraz mamy temat chrzcin ,kupek,kolek,a zaraz bedzie co im kupic na 1 urodziny:)i jak impreze zorganizowac

Do góry