justa_kapusta
Początkująca w BB
Witam kochane!
Baanie na HIV ja robilam razem z pierwszymi badaniami juz w 6 tyg,po pierwszej wizycie u gina .Kochane zazroszcze wam wypoczynkow ,urlopikow , my moze gdzie sie wybierzemy w sierpniu)
Ja mam badania prenatalne w pietek i juz sie doczekac nie moge z jednej strony a z drugiej troszke sie denerwuje (ale jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze )
Dziekuje za ten post o slodkosciach by malenstwo bylo ruchliwe)) napewno zjem paczusia albo batonik ,niech sie nam pokaze w pelnej krasie .
Kochane nie wiem jak dzis zniose ten upal .... jest 8 godz. dopiero a juz jest tak strasznie goraco , a na dodatek od wczoraj bardzo bardzo mnie glowa boli ( taki bol migrenowy ) ciezko bedzie.
Pochwale sie tez kobietki . My z mezusiem na nasze problemy finansowe postanowilismy dzialac i jestesmy na etapie otwierania wlasnej dzialalnosci . Dodadam , ze bardzo sie ciesze ,bo wyglada to obiecujaco.
AAA i jeszcze jedno jak juz sie tak rozpisalam . Wiecie nie mdli mnie ostatnio , nie wymiotuje za to wogole nie mam apetytu juz od jakiegos czasu . Jak tam z tym u was???
Buziaczki kochane
DZien dobry dziewczyny
acha co do jedenia slodyczy przed usg to moze lepiej nie