reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A ja muszę się pochwalić, że jedziemy nad morze do Karwii w niedzielę na tydzień. już nie moge sie doczekać.

gratulacje extra ze ejdziecie;*

AnnD-czesc kochana....widze ze Ty tez TU znamy sie z innego forum:*:*

witajcie:*
widze ze nikt sie za mna nie stesknil....ehhh : zarcik oczywiscie.....
ja nie mialam Neta przez ten czas i dlatego nie pisalam....
u mnie brzusio rosnie a ja czuje sie znakomicie.....i rozgldam sie za wozkiem.....
a i co najewqaznijesze Jade z M. do Zakopanego na caly Tydzien lub 2 jeszcze nie wiem Gin dal pozwolenie...wiec bede szalec heheh jedziemy w Sobote

dziewczyny

Sic1982( w mych wiaodmsociach na PW nie zauwazylam twej wiadomosci),Zielona2909 Ribi AnnD Monika77 zostaly dopisane lub popraiwone na liscie

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Kochane za ciepłe przyjęcie:-)

u mnie brzusio rosnie a ja czuje sie znakomicie.....i rozgldam sie za wozkiem.....
a i co najewqaznijesze Jade z M. do Zakopanego na caly Tydzien lub 2 jeszcze nie wiem Gin dal pozwolenie...wiec bede szalec heheh jedziemy w Sobote

Hej Mola :tak:
Na tamtym forum niestety cisza, a mi się chce z kimś pogadać :-D
Jeździsz do tego Zakopca i jeździsz :-) Pozazdrościć :-)

Ja już pranie mam zrobione, jestem umyta i nabalsamowana, jeszcze tylko umyć głowę, umalować się i ok. 14-tej jedziemy do ginekologa.

Wcinam teraz marchewkę, mniam mniam :-)

Trochę się boję wiecie? Czasami nachodzą mnie złe myśli, że coś jest nie tak. Brzuch mi nie rośnie, dolegliwości nie mam, zbyt piękne żeby było prawdziwe :-( Ale myślę pozytywnie, raz na jakiś czas dopada mnie jakaś schiza :baffled:

dziewczyny

Sic1982( w mych wiaodmsociach na PW nie zauwazylam twej wiadomosci),Zielona2909 Ribi AnnD Monika77 zostaly dopisane lub popraiwone na liscie

To fajnie, że i Wam się udało za planować wakacje
Tęskniliśmy oczywiście
best11_%28www.e-gify.pl%29.gif

Witam :) Przyjmiecie mnie do swojego grona? Jestem w 13 tygodniu ciąży i mam termin na 8 stycznia 2011 :) Jestem przeszczęśliwa :) Będzie to nasze pierwsze dziecko i nie możemy się doczekać :)

Witam gorąco:-)

Ależ upał, gdyby nie pies nie wychodziłabym z domu aż do wieczora. Rano zrobiło mi się słabo na dworze, musiałam usiąśc na chodniku, aby nie zemdlec. Koszmar.
W piątek wizyta u ginka, mam nadzieję, że wszystko z moim skarbem jest dobrze, bo ostatnio miewam jakieś złe sny i w ciągu dnia jestem poddenerwowana...
A w sobotę rano pakujemy torbę i uciekamy na działkę do Pucka:-) Truskawki prosto z krzaczka, czereśnie po prostu czekają na mnie:-D Chciałabym się wykąpac w morzu, ale zastanawiam się czy po powodziach woda nie jest za bardzo zanieczyszczona. W sumie od domu mam kawałek na plażę, ale tutaj trzeba schodzic po stromych schodach na plażę więc wolę nie ryzykowac. Za to w Pucku nie ma tego problemu. Oby tylko ginek powiedział, że wszystko jest w porządku

Cześć dziewczyny!!! Ja to ostatnio wpadam do Was raz na tydzień i później muszę Was następny tydzień doczytywać:)) Mimo tego, że to końcówka 1 trymestru to ja nadal czuję się fatalnie.... ehhh....
W sobotę mam usg i zobaczę wreszcie dzidzię, już nie mogę się doczekać.
Co do badania glukozy to z tego co wiem, to pierwsze badanie "glukoza na czczo" pobierana z krwi a dopiero ok 24 tygodnia jest kolejne badanie "obciążenie glukozą" (przynajmniej ja tak miałam w pierwszej ciąży). Chyba,że badanie z krwi wykaże podwyższony cukier wówczas pewnie lekarz zleci dodatkowe badania.

Witam nową styczniówkęAnnD!!!

Dziewczynki, fajnie macie z tymi urlopami. Też z chęcią bym sie gdzieś wyrwała.

Mnie dalej waga pokazuje 1,5kg mniej niz przed ciaza ale ogladalam sie wczoraj w lustrze i brzuszek ewidentnie jest wiekszy niz zwykle:)
Odruch wymiotny i mdlosci dalej mnie mecza:( ale mam nadzieje ze lada dzien mina.
Co do wakacji to w sierpniu na caly miesiac jedziemy do Polski- zobaczymy rodzicow itd- bardzo sie ciesze. W tym czasie wybieramy sie tez z tesciami do Czech na takie prawdziwe wakacje.

hej kobietki witam wszystkie i zycze milego dnia
ja bylam na tym usg jedyne co bylo pozytywne to widok mahajacych raczek dzidziusia i widok serduszka i buzki glowka byla baaardzo duza :-D ale i tak jestem troche zla po tym usg i coraz mniej zaczyna mi sie moj gin podobac bo kazal byc na 8 wiec blamo 7:55 no i czekalam ponad 2 godziny na usg wrrr bo mu cesarka wypadla a potem mial miec niedlugo kolejna i sie spieszyl na cd niezgodzil sie nagrac :-( a po tem jak juz poszedl i pigola dala mi wypisany druczek zorientowalam sie ze niedal ani nierobil mi zdjecia dzidziusia :-( i ryczec mi sie chcialo ze niemam ani filmiku ani fotki nawet niemam sie czym pochwalic jedyne co mi powiedzial to to ze maluszek jest troszke mlodszy bo ma 12 tygodni i 1 dzien i termin zmieniamy na 11 stycznia a wszystkiego z opisu usg musialam teraz sama szukac zeby sie dowiedziec czy wsio ok i wogole wrrrrr.... w dodatku takzle sie dzis czuje ze szok slaba i zmeczona

kochane dziewczyny od dziś możecie mi mówić pani magister!:-):-):-)
obroniłam się na dwie 5 i 4,5 ostatecznie 4,5. Teraz to sobie myślę i po co było się tak stresować, luzik był. Ale troche mi smutno, że to już koniec studiów i wielu osób już nie zobaczę:-(.
Już się prawie spakowałam, jutro tylko raniutko mam wizytę u gina i badanie przezierności karkowej, spytam go o płeć może będzie mógł coś zobaczyć.
Witam cię annd i gratuluję fasoleczki:-)

gratulacje!!!

reklama
Kochane dziewczyny od dziś możecie mi mówić Pani Magister!:-):-):-)
Obroniłam się na dwie 5 i 4,5 ostatecznie 4,5. Teraz to sobie myślę i po co było się tak stresować, luzik był. Ale troche mi smutno, że to już koniec studiów i wielu osób już nie zobaczę:-(.
Już się prawie spakowałam, jutro tylko raniutko mam wizytę u gina i badanie przezierności karkowej, spytam go o płeć może będzie mógł coś zobaczyć.
Witam Cię AnnD i gratuluję fasoleczki:-)
Gratuluje PANI MAGISTER !!!! :-D

Do góry