reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No tak to już jest ja tyle wokół strasznych historii. Ja sobie ciągle wmawiam, że skoro dwie ciąże i porody znisołam i mam córeczki zdrowe (mimo alergii Nicole, chodzi mi o jakieś uszkodzenia) to musi być dobrze. No czasami też łapię schizy i czekam na USG aby mieć 100% pewności że moje dziecko jest całe i zdrowe.

Kurka właśnie bratowa mi dała cynk że prawko oblała znowu i tym razem już na placu. Szkoda mi jej bo taka jest nerwowa biedna i już nawet nie pamiętam czy 4 czy 5 razy podchodziła.

Ja nic nie mówię na temat prawka, bo mi wstyd
Oblałam 5 razy na placu i już nie wyrabiam.... a kasy coraz mniej

reklama
To chyba z nerwów a im starsze jesteśmy tym gorzej. Ja poszłam w wieku 18 lat i zdałam za 1 razem. Trochę tatko mnie najpierw poduczył. Im starsze jesteśmy tym bardziej chyba się stresujemy i jeszcze jak same za to płacimy to też się pewnie troszkę inaczej podchodzi.

żabka - Ty nas tu nie strasz... Może chwilowo Ci się pogorszyło i obyś szybko wróciła do normy. Mi tam jest trochę lepiej, nawet obiad zjadłam z chęcia i apetytem. nie schudłam nic od kilku dni :)
u mnie to znaczy zgaga mdlosci i zmeczenie zanim sie zmniejszyc i odpuscic to sie wzmocnily mam nadzieje ze niedlugo to minie i zoladek mi ostatnio sie daje we znaki boli ostatnio juz kiedys mialam z nim problemy mam nadzieje ze mi zoladek odpusci

no to żabciu witaj w klubie mnie tez zoladek daje popalic :-(za nto ustaly bole podbrzusza wiec z dwojga zlegoi wole juz jak mnie zoladek boli. mdlosci mam jedynie jak widze reklame kfc brr wtedy odrazu przelaczam na inny program bo wariacje od razu w zoladku.
artykul o ciazy rewelacyjny juz mi sie humorek poprawil :-) bo w ostatnim czasie strasznie obsypalo mi gebule i wygladam jak malolata hehe. dzisiaj moje kochane dzieciatko sie zlitowala nad mamusia i spala ponad 3 godz bo tatus ululal do snu, mama zaliczyla z 2 godz spania,m zreszta tatus tez i w sumie nasza 3 przespala troche. nioestety tesciu musial mi humor zepsuc jak to on wrrr:wściekła/y: i oczywiscie wyszlo na to, ze ja szukam awantury bo sie wkurzylam i powiedzialam mu, ze chce spokoju bo w ciazy jestem no to sie obrazil wrrr.

reklama
Do góry