reklama
no to trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo i fasolka byla donoszona i mama szczesliwa.
;-) nie dziękujemy ;-)
C
claudia4you
Gość
Witam was dziewczyny, ja mam dzisiaj na 12 do pracy
Batonik trzymaj się, dzielna jesteś - ja jak widzę igłę to głowę w drugą stronę odwracam, tak się boję.
Zazdroszczę Wam tych USG , ja mam dopiero 19 lipca i już z nerwów nie wytrzymuję. Że tak długo muszę czekać, chcę w końcu zobaczyć moją fasolkę, a nie tylko małą kropeczkę
Powodzenia wam wszystkim
Batonik trzymaj się, dzielna jesteś - ja jak widzę igłę to głowę w drugą stronę odwracam, tak się boję.
Zazdroszczę Wam tych USG , ja mam dopiero 19 lipca i już z nerwów nie wytrzymuję. Że tak długo muszę czekać, chcę w końcu zobaczyć moją fasolkę, a nie tylko małą kropeczkę
Powodzenia wam wszystkim
julka05091985
marzenia się spełniają
Hej widzę że rozmawiacie o wieku my z mężem oboje mamy 25 lat rocznik 85 dzidziuś był jak najbardziej planowany i myślę że to jest dla nas najlepszy czas na potomka :-)
C
claudia4you
Gość
Hej widzę że rozmawiacie o wieku my z mężem oboje mamy 25 lat rocznik 85 dzidziuś był jak najbardziej planowany i myślę że to jest dla nas najlepszy czas na potomka :-)
Fajnie , że planowaliście - ja zaszłam przez zabawę
Nawet nie wierzyłam, że się uda. Mamy niesamowite szczęście, niektórzy się latami starają, a my się tylko wygłupialiśmy
agus dlatego pytam, bo ja tez karmie i powiedzial zebym odstawila. czytalam na necie, ze jak badania sa dobre i wszystkie ciaze byly urodzone w terminie i nie bylo poronien to mozna. narazie udalo mi sie odzwyczaic od popoldniowego cyca bo w domu jestem. gorzej bedzie z wieczornym i nocnym :-(. licze jednak na to, ze sama zrezygnuje jak sie sklad mleka zmieni.
hehe, ja też ale on jest twardy więc pewnie trzeba będzie jakoś drastycznie go potraktować... na razie mi żal mu odmawiać. Kiedy się zajmie zabawą, to zapomina, ale przed snem musi ssac...
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
Dzień dobry dziewczyny :-)
Ja od rana mam mdłości, wczoraj wieczorem ledwo zdążyłam do WC w czego efekcie góra z piżamy suszy się wyprana na kaloryferze chyba się zaczyna...
A mam takie pytanko, czy któraś z Was może zakupiła bądź w poprzedniej ciąży miała taki album Pierwszy album dziecka Kubuś Wlk. Księga Maleńs (1061872494) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo mnie kusi i zastanawiam się nad kupnem, tylko na necie i w sklepach jest wiele rodzajów i nie wiem który najlepszy
Ja od rana mam mdłości, wczoraj wieczorem ledwo zdążyłam do WC w czego efekcie góra z piżamy suszy się wyprana na kaloryferze chyba się zaczyna...
A mam takie pytanko, czy któraś z Was może zakupiła bądź w poprzedniej ciąży miała taki album Pierwszy album dziecka Kubuś Wlk. Księga Maleńs (1061872494) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo mnie kusi i zastanawiam się nad kupnem, tylko na necie i w sklepach jest wiele rodzajów i nie wiem który najlepszy
C
claudia4you
Gość
Dzień dobry dziewczyny :-)
hehe uroki ciąży
Ja też myślę nad albumem i to takim, żeby można było zdjęcia z USG wkleić na pamiątkę, a ten z allegro fajny, tyle, że ja przed zakupem musiałabym każdą kartkę z osobna zobaczyć, żeby zadecydować
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
No ja już ten w sumie przeglądałam, bo są w Auchanie ale nie wiem czy to własnie "ten" chyba po wypłacie uderzę do Empiku może tam coś znajdę
Póki co wszystko zapisuję w starym notesie żeby nie zapomnieć najważniejszych dat
Póki co wszystko zapisuję w starym notesie żeby nie zapomnieć najważniejszych dat
reklama
C
claudia4you
Gość
No ja już ten w sumie przeglądałam, bo są w Auchanie ale nie wiem czy to własnie "ten" chyba po wypłacie uderzę do Empiku może tam coś znajdę
To też dobry pomysł
Ja za niedługo idę do pracy i podpisać umowę
Może dzisiejszy dzień będzie lepszy...
Podziel się: