reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
1989 a mąż 1985 :)

No, to o rok młodsza ode mnie
best11_%28www.e-gify.pl%29.gif

Staro się czuję
best7_%28www.e-gify.pl%29.gif

a co ja mam powiedziec ja w tym roku skoncze 29 a maz ma juz 36 to wy dziewczyny mlode jestescie :) pierwsze dziecko mialam w wieku 26 lat (rocznikowo 27) a maz mial juz skonczone 34

A ja za dwa miesiące kończę 36 i wcale nie jestem stara. Teraz dużo kobiet rodzi w tym wieku. Moja mama urodziła siostrę w wieku 42 lat. Też tak bywa :)

Ej dziewczyny,
ja po prostu już w wieku 20 lat chciałam mieć dziecko, dla każdego inna pora jest dobra a u nas to chyba najgorszy moment jaki mógł być od kiedy jesteśmy razem
zlosc2_%28www.e-gify.pl%29.gif

Ale i tak bardzo chcemy maleństwa

reklama
Taka jedna kobitka - jeśli o kucia chodzi to jak pytałam mojego lekarza to powiedział, że to normalne i tak już będzie do końca ciąży :)

Aniucha - współczuje bólu głowy, Apap można bo jak na poczatku miałam bóle brzuszka to mi lekarz powiedział żebym brała w większych bólach, nie skorzystałam ale wykupiłam i mam. Na całe szczęście bólów glowy nie miałam jeszcze w ciązy, może się uda nie mieć:-)

Malutka - siniaki?? chyba ktoś nie umie pobierac krwi, albo za szybko używałaś ręki bo tzreba troche potrzymać zaciśniętą:-)

Jesli o USG chodzi to nie wiem czy to szkodliwe czy nie, wiem że mam robione na każdej wizycie (co 3 tyg) i jestem spokojniejsza, że jest ok:-) teraz odlicz do 28ego:-) kolejna wizyta:-)

A dziś to mnie brzusio jakoś pobolewa, to nie jest silny ból, pewnie normalnie bym się tym nie przejęła,nawet nie odczuwała, a tak to każdy ból odrazu myśle od czego, po co czy nie szkodzi dzidzi;-)
A jeśli o wiek chodzi bo widzę że piszecie ..to ja mam 26 lat i mój mąż też jestesmy z 84roku z czerwca to nasze pierwsze dzidzi:)
dobrych snów:-)

Do góry