reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Wannę mam tylko z opcją prysznica tylko muszę czekać aż choinkę wyjmą. Co do tych skurczy to już nie wiem brzuch mi mięknie na pół minuty góra półtorej i z powrotem i tak co chwilę.

Mojej cioci odeszły przy komputerze jak siedziała i to bez bóli

Wiecie co ja już czasami głupieję z tymi skórczami, też często jestem zdezorientowana i wtedy często pakuję się do wanny, jak dotąd przechodzi. pierwszy poród zaczął mi się takimi bólami że musiałam od razu do szpitala a drugi miałam wywoływany. a teraz ten twardy brzuch i skórcze doprowadzają mnie do szału.

Paola dopiero teraz zauważyłam, że ty z Sosnowca jesteś :) To blisko mnie :) A gdzie jedziesz rodzic jakby co?? No i trzymamy kciuki. Daj koniecznie znac co i jak.

Klaudooss ale ślicznie tam u szymonka będzie :) Pięknie:)

Wiecie co ja już czasami głupieję z tymi skurczami, też często jestem zdezorientowana i wtedy często pakuję się do wanny, jak dotąd przechodzi. pierwszy poród zaczął mi się takimi bólami że musiałam od razu do szpitala a drugi miałam wywoływany. a teraz ten twardy brzuch i skurcze doprowadzają mnie do szału.

Ja ostatnio mam cały czas twardy brzuch jak skała i czasem to coś co nazywam skurczami - a czy to skurcze to nie wiem

raz w nocy miałam takie bóle , że się ruszyć nie szło i były dość często - potem przeszło

Paola dopiero teraz zauważyłam, że ty z Sosnowca jesteś :) To blisko mnie :) A gdzie jedziesz rodzic jakby co?? No i trzymamy kciuki. Daj koniecznie znac co i jak.

Klaudooss ale ślicznie tam u szymonka będzie :) Pięknie:)

Ja będę rodzić w sosnowcu w dwójce bo chyba nie doczekam do otwarcia jedynki.

Kurde dzwoniłam do lekarza powiedział że jak tak jest to mogło się zacząć i mam się zgłosić do szpitala i jak się nic nie dzieję to mnie puszczą. Ale jeszcze trochę poczekam

klaudoos - super pokoik dla Szyma :-)

paola - trzymamy kciuki aby jednak to już było to :-) skoro bóle masz od 17 to lepiej żeby sie juz rozkręciły i będziesz wkrótce miała swojego bobaska przy sobie... czekamy na wiesci...

a mój Szymonek tak sie wierci głową że ciągle mnie pipka boli i nie wiem czy mały ładuje się w kanał rodny czy tak po prostu mu sie nudzi... kilka razy już z bólu krzyknęłam, aż mój małżon przyleciał cały blady i zapytał się czy ma juz dopakowywac torbe :-D

reklama
Ja ostatnio mam cały czas twardy brzuch jak skała i czasem to coś co nazywam skurczami - a czy to skurcze to nie wiem

raz w nocy miałam takie bóle , że się ruszyć nie szło i były dość często - potem przeszło

póki przechodzi Ci to jest ok, Michaś ma jeszcze czas, no a ten brzucho niech Ci twardnieje, to ma tak być.

Do góry