reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Fogia - kurcze, żeby ten cukier ci się unormował.. trzymaj się!!;-)

klaudoos - bardzo podoba mi się pokój i literki - ostatnio nawet szukałam zdjęć, które wcześniej wklejałaś, bo chciałam mojemu pokazać, a nie mogłam znaleźć:-(
przy okazji spytam o tą półkę - macie ją do kompletu, czy jakoś osobno zamawialiście? szukam takiej tylko ciemniejszej...

Paola - daj znać po kąpieli co z tymi skurczami.. a w razie czego masz jak dojechać do szpitala?

Paola - zrób jak Ci lekarz mówi jedź na IP jak będzie Ok to Cię wypuszczą, a każdy poród jest inny więc trudno ocenić czy to już...

Klaudoos - super pokoik dla Szymka :-) Literki bardzo ladnie się prezentują:-)

Ewcia - pierniczki mniam:-) uwielbiam, ale piec nie umiem :-(

reklama
No dziewczyny jak tak dalej pójdzie i będzie się rozwijać tak jak do tej pory to ja nie wiem czy jeszcze dzisiaj w nocy nie pojadę na IP od 17 mam bóle jak do tej godziny wzmocniły się o 10 razy mocniej. W sumie jeszcze nie liczyłam przerwy między nimi czekam już na te bóle nie do wytrzymania bo te są jeszcze takie że siedzieć się da.

informuj nas na bierząco....i pamietaj spokoj, spokój, spokój, jakby nie bylo bedzie dobrze....jak po prysznicu nie przejdzie ja bym jechała na IP:-) Trzymam kciuki za Ciebie:-)

kaludoos fajna ta gwiazdka lampka:-) literki cudne....tez mam na takie ochote ale maz jakos studzi moj zapal ze troche drogie i nie mamy gdzie ich powiesic....moglibysmy nad lozeczkiem ale ja z kolei nie chce nic wieszac na lóżeczkiem ale sa boskie:-) generalnie pokik bardzo mi si epodoba ale to juz pisalam Ci wczesniej jak wiecej fotek wrzuciłas:-)

A mam pytanko bo widze ze masz karuzele....tylko zamontowalas ja tak w polowie lózeczka??czemu?? to tak narazie?? a jak szymek bedzie to nad głowka mu ja zamontujesz?? ja tez mam karuzele dla bartusa ale zamotowalismy ja tak mnie wiecej na wysokości jego głowki jak bedzie leżał.....czy moze od urodzenia to tak za wczesnie nad glowka i dlatgeo narazie masz tak w polowie??

Do góry