C
claudia4you
Gość
póki przechodzi Ci to jest ok, Michaś ma jeszcze czas, no a ten brzucho niech Ci twardnieje, to ma tak być.
No więc dlatego jak coś się dzieje to ja się śmieję z tego póki co :-)
wiem, że to jeszcze nie pora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
póki przechodzi Ci to jest ok, Michaś ma jeszcze czas, no a ten brzucho niech Ci twardnieje, to ma tak być.
Dziewczyny a nie wiecie co z Tysią? jakoś nie było jej ostatnio? mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku.. na pewno by nam dała znać, jakby coś się działo.. co myślicie?
No dziewczyny jak tak dalej pójdzie i będzie się rozwijać tak jak do tej pory to ja nie wiem czy jeszcze dzisiaj w nocy nie pojadę na IP od 17 mam bóle jak do tej godziny wzmocniły się o 10 razy mocniej. W sumie jeszcze nie liczyłam przerwy między nimi czekam już na te bóle nie do wytrzymania bo te są jeszcze takie że siedzieć się da.