reklama
C
claudia4you
Gość
spakowana już jestem. Spakowałam się przy pierwszych bólach
To dobrze, to może czas zacząć liczyć te skurcze, rozumiem że wody nie odeszły jeszcze??
albo może ja się nie wypowiadam, bo się nie znam :-(
Nie wody jeszcze nie. Ale czytałam i wogóle jak byłam w szpitalu i tam dziewczyny rodziły to tam przy porodzie dopiero odchodziły albo dopiero jak im przebijali. Nie ukrywam ja to bym chciała żeby mi w domu odeszły była bym pewna co do wyjazdu
paola wchodzisz pod prysznic na 30-40min, wez nospe przed i podczas skurczu lub caly czas polewaj bzuch ciepla woda- ciepla do wytrzymania! 30minut polewasz i przestajesz i albo przepowiadajace znikną! albo porodowe sie uaktywnią!!! licz co ile masz i jak dlugo jesli ok 45sek to raczej porodowe! i jedz na IP jak beda regularne!!!!!!!!
literki przyklejone
literki przyklejone
E
Ewcia_822
Gość
Czasami najpierw wody odchodzą. Ja z pierwszą córką wstałam z łóżka i od razu poleciały mi strużką po nogach, myślę " o kurka ale wstyd, już nawet moczu nie trzymam" i za chwilkę złapał mnie taki skurcz, że się od razu zorientowałam, że to wody i rodzęNie wody jeszcze nie. Ale czytałam i wogóle jak byłam w szpitalu i tam dziewczyny rodziły to tam przy porodzie dopiero odchodziły albo dopiero jak im przebijali. Nie ukrywam ja to bym chciała żeby mi w domu odeszły była bym pewna co do wyjazdu
klaudoos - ślicznie Piękne kolorki i wogóle bardzo efektownie
C
claudia4you
Gość
klaudoos no no pokoik pierwsza klasa
kashyaa spokojnie zajrzyj jeszcze nikt nie urodził ;-)
JESZCZE
kashyaa spokojnie zajrzyj jeszcze nikt nie urodził ;-)
JESZCZE
Madlen80
Fanka BB :)
klaudoos super Sliczny pokoik ma Szymus
reklama
Ewcia ja pierniczki dostaję od teściowej, oni tam pieką takie ilości że i my swoją porcję otrzymamy.
Paola jeśli masz wannę to dobrze by było gdybyś w dość ciepłej wodzie posiedziała, jeśli to przepowiadające to przejdą a jeśli porodowe to pewnie nabiorą na sile i będzie trzeba jechać do szpitala.
Ribi zazdroszczę Ci tej sesji, marzyłam o takiej pamiątce ale trocgę szkoda mi kasy było.
Fogia trzymaj się kochana, mam nadzieję że ten cukier Ci się w końcu unormuje.
Klaudoos fajna sprawa te literki, bardzo mi się podoba ten Szymonkowy pokoik, no i nie myślałam że te literki takie duże są. A ta lampka gwiazdka to z IKEA???
Paola jeśli masz wannę to dobrze by było gdybyś w dość ciepłej wodzie posiedziała, jeśli to przepowiadające to przejdą a jeśli porodowe to pewnie nabiorą na sile i będzie trzeba jechać do szpitala.
Ribi zazdroszczę Ci tej sesji, marzyłam o takiej pamiątce ale trocgę szkoda mi kasy było.
Fogia trzymaj się kochana, mam nadzieję że ten cukier Ci się w końcu unormuje.
Klaudoos fajna sprawa te literki, bardzo mi się podoba ten Szymonkowy pokoik, no i nie myślałam że te literki takie duże są. A ta lampka gwiazdka to z IKEA???
Ostatnia edycja:
Podziel się: