modlicha83
Fanka BB :)
No nic ja już uciekam kąpać się i spać.. jestem ciekawa co nam przyniesie jutrzejszy dzień, robi się coraz bardziej gorąco!!!
Dobranoc!!
Dobranoc!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz po prysznicu skurcze dalej sa tak jak były tylko troszkę mniej bolesne i jak się prostuje to mam wrażenie jak by mi ktoś skóre brzucha naciągnął po tej ciepłej wodzie. Czekam jeszcze trochę jak będzie mocniej jadę na IP
karuzelka bedzie uzywana pod koniec pierwszego mies najwczesniej, a nie chcialam by mi przeszkadzala podczas wkładania i wyciągania małego, a gdyby co zawsze moge go odwrócic by karuzelka byla nad glowa. poki co taka moja rozkmina, ale w praktyce sie okaze!informuj nas na bierząco....i pamietaj spokoj, spokój, spokój, jakby nie bylo bedzie dobrze....jak po prysznicu nie przejdzie ja bym jechała na IP:-) Trzymam kciuki za Ciebie:-)
kaludoos fajna ta gwiazdka lampka:-) literki cudne....tez mam na takie ochote ale maz jakos studzi moj zapal ze troche drogie i nie mamy gdzie ich powiesic....moglibysmy nad lozeczkiem ale ja z kolei nie chce nic wieszac na lóżeczkiem ale sa boskie:-) generalnie pokik bardzo mi si epodoba ale to juz pisalam Ci wczesniej jak wiecej fotek wrzuciłas:-)
A mam pytanko bo widze ze masz karuzele....tylko zamontowalas ja tak w polowie lózeczka??czemu?? to tak narazie?? a jak szymek bedzie to nad głowka mu ja zamontujesz?? ja tez mam karuzele dla bartusa ale zamotowalismy ja tak mnie wiecej na wysokości jego głowki jak bedzie leżał.....czy moze od urodzenia to tak za wczesnie nad glowka i dlatgeo narazie masz tak w polowie??
malenstwo nie skupi wzroku na niej przez pierwsze tygodnie.. chyba ze muzyczka uspokoi..