reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
w miarę Was nadrobiłam ale nie mam siły pisać

jakaś załamka mnie ogarnęła, ech te hormony ........

przegrywam walkę z tym cukrem :-( jutro wizyta u diabetologa, jak mi każe brać insulinę to nie wiem ..... :-(

Kochana spokojnie będzie dobrze....Evcia dała radę to i Ty dasz:) Napisz jak komputer? Ożyl?

A ja właśnie znowu robię krewetki:)

Klaudoos ja raczej normalnie, ale chciałabym aby maż był, tylko u nas to będzie zależało od Franka, jak będzie chciał słoneczko zobaczyć w terminie to ok. a jak się spóźni to rodzę sama więc sali osobnej nie będę miała, no chyba że nie trzeba tego wcześniej rezerwować to może bym się zdecydowała na taką wersję rodzinną.

. :-D
tam podobno jak zaczynasz rodzic to trzeba powiedziec, ze sie chce, choc nie zawsze dostepne, a na koniec placisz co łaska..

a tak poza tym to boli mnie tam w srodku jakbym bzykala sie z conajmniej druzyna pilkarska:-D moze to od tego sprzatania?!

klaudoos - moze cie ruszy na maksa... fajnie by bylo:-)
o rany mowisz o 30 facetach (w tym rezerwowi):szok::szok::-):-) rany boskie.. choc takie cialka.. hmmm :-)

w miarę Was nadrobiłam ale nie mam siły pisać

jakaś załamka mnie ogarnęła, ech te hormony ........

przegrywam walkę z tym cukrem :-( jutro wizyta u diabetologa, jak mi każe brać insulinę to nie wiem ..... :-(
Kochanienka jesli trzeba insuline to trzeba, dla Antonio zrobisz wszystko! wiem ze bio-chrom zbija cukier, ale nie wiem czy w ciazy mozna brac.. ja po ciazy bede brala, zeby mnie slodkie i jedzonko zbytnio nie kusilo!!!:eek:

a ja mam skurcze znowu o kilka minut- brzuch-skala, ale bezbolesne!!

mam zły humorek
właśnie się dowiedziałam, że gin do którego chodziłam w pierwszej ciąży nadal przyjmuje!
a ja myślałam że nie i poszłam z tą ciążą do ordynatora-melepety
a mogłam spokojnie do super gina łazić
ehhhh, moja głupota!

klaudoos - rezerwowi pewnie też mnie bzykali bo ból niesamowity :-D a tak na poważnie to nie moge się doczkac kiedy napiszesz nam "jadę na IP urodzic Szymka" :-)

Fogia dasz radę :) My wiemy :)

A my zjedliśmy pizze, pycha była :) Mnie nerka pobolewa i brzusio twardnieje ciągle :(

Ribi ale fajowo masz z tą sesją, ja tez chciałam ale jakoś szkoda mi kasy było.

reklama
Do góry