reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
w miarę Was nadrobiłam ale nie mam siły pisać

jakaś załamka mnie ogarnęła, ech te hormony ........

przegrywam walkę z tym cukrem :-( jutro wizyta u diabetologa, jak mi każe brać insulinę to nie wiem ..... :-(

Kochana spokojnie będzie dobrze....Evcia dała radę to i Ty dasz:) Napisz jak komputer? Ożyl?

A ja właśnie znowu robię krewetki:)

Klaudoos ja raczej normalnie, ale chciałabym aby maż był, tylko u nas to będzie zależało od Franka, jak będzie chciał słoneczko zobaczyć w terminie to ok. a jak się spóźni to rodzę sama więc sali osobnej nie będę miała, no chyba że nie trzeba tego wcześniej rezerwować to może bym się zdecydowała na taką wersję rodzinną.

. :-D
tam podobno jak zaczynasz rodzic to trzeba powiedziec, ze sie chce, choc nie zawsze dostepne, a na koniec placisz co łaska..

a tak poza tym to boli mnie tam w srodku jakbym bzykala sie z conajmniej druzyna pilkarska:-D moze to od tego sprzatania?!

klaudoos - moze cie ruszy na maksa... fajnie by bylo:-)
o rany mowisz o 30 facetach (w tym rezerwowi):szok::szok::-):-) rany boskie.. choc takie cialka.. hmmm :-)

w miarę Was nadrobiłam ale nie mam siły pisać

jakaś załamka mnie ogarnęła, ech te hormony ........

przegrywam walkę z tym cukrem :-( jutro wizyta u diabetologa, jak mi każe brać insulinę to nie wiem ..... :-(
Kochanienka jesli trzeba insuline to trzeba, dla Antonio zrobisz wszystko! wiem ze bio-chrom zbija cukier, ale nie wiem czy w ciazy mozna brac.. ja po ciazy bede brala, zeby mnie slodkie i jedzonko zbytnio nie kusilo!!!:eek:

a ja mam skurcze znowu o kilka minut- brzuch-skala, ale bezbolesne!!

mam zły humorek
właśnie się dowiedziałam, że gin do którego chodziłam w pierwszej ciąży nadal przyjmuje!
a ja myślałam że nie i poszłam z tą ciążą do ordynatora-melepety
a mogłam spokojnie do super gina łazić
ehhhh, moja głupota!

klaudoos - rezerwowi pewnie też mnie bzykali bo ból niesamowity :-D a tak na poważnie to nie moge się doczkac kiedy napiszesz nam "jadę na IP urodzic Szymka" :-)

Fogia dasz radę :) My wiemy :)

A my zjedliśmy pizze, pycha była :) Mnie nerka pobolewa i brzusio twardnieje ciągle :(

Ribi ale fajowo masz z tą sesją, ja tez chciałam ale jakoś szkoda mi kasy było.

reklama
Do góry