reklama
w miarę Was nadrobiłam ale nie mam siły pisać
jakaś załamka mnie ogarnęła, ech te hormony ........
przegrywam walkę z tym cukrem :-( jutro wizyta u diabetologa, jak mi każe brać insulinę to nie wiem ..... :-(
Kochana spokojnie będzie dobrze....Evcia dała radę to i Ty dasz Napisz jak komputer? Ożyl?
A ja właśnie znowu robię krewetki
tam podobno jak zaczynasz rodzic to trzeba powiedziec, ze sie chce, choc nie zawsze dostepne, a na koniec placisz co łaska..Klaudoos ja raczej normalnie, ale chciałabym aby maż był, tylko u nas to będzie zależało od Franka, jak będzie chciał słoneczko zobaczyć w terminie to ok. a jak się spóźni to rodzę sama więc sali osobnej nie będę miała, no chyba że nie trzeba tego wcześniej rezerwować to może bym się zdecydowała na taką wersję rodzinną.
.
o rany mowisz o 30 facetach (w tym rezerwowi):-):-) rany boskie.. choc takie cialka.. hmmm :-)a tak poza tym to boli mnie tam w srodku jakbym bzykala sie z conajmniej druzyna pilkarska moze to od tego sprzatania?!
klaudoos - moze cie ruszy na maksa... fajnie by bylo:-)
Kochanienka jesli trzeba insuline to trzeba, dla Antonio zrobisz wszystko! wiem ze bio-chrom zbija cukier, ale nie wiem czy w ciazy mozna brac.. ja po ciazy bede brala, zeby mnie slodkie i jedzonko zbytnio nie kusilo!!!w miarę Was nadrobiłam ale nie mam siły pisać
przegrywam walkę z tym cukrem :-( jutro wizyta u diabetologa, jak mi każe brać insulinę to nie wiem ..... :-(
a ja mam skurcze znowu o kilka minut- brzuch-skala, ale bezbolesne!!
Madlen80
Fanka BB :)
fogia spokojnie, dasz rade! Trzymam kciuki!
gabriellao0
Ja...
mam zły humorek
właśnie się dowiedziałam, że gin do którego chodziłam w pierwszej ciąży nadal przyjmuje!
a ja myślałam że nie i poszłam z tą ciążą do ordynatora-melepety
a mogłam spokojnie do super gina łazić
ehhhh, moja głupota!
właśnie się dowiedziałam, że gin do którego chodziłam w pierwszej ciąży nadal przyjmuje!
a ja myślałam że nie i poszłam z tą ciążą do ordynatora-melepety
a mogłam spokojnie do super gina łazić
ehhhh, moja głupota!
iwi10
fogia na pewno będzie wszystko dobrze tylko się nie denerwuj, bo przez nerwy też nasz organizm szwankuje.
Ja na dzisiaj się żegnam i życzę spokojnej nocy
Ja na dzisiaj się żegnam i życzę spokojnej nocy
syla29
w miarę Was nadrobiłam ale nie mam siły pisać
Będzie dobrze:-) trzymam kciuki.
reklama
F
fogia
Gość
dziękuję dziewczynki za wsparcie, naprawdę kochane jesteście
idę już spać, zmęczona jestem tym dzisiejszym dniem
nie ożył pozostał mi tylko mój stareńki stacjonarny.Kochana spokojnie będzie dobrze....Evcia dała radę to i Ty dasz Napisz jak komputer? Ożyl?
idę już spać, zmęczona jestem tym dzisiejszym dniem
Podziel się: