reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

witam wieczorkiem:))
jakoś słaba jestem:-)
Ania 891 - lody??? uwielbiam, odkąd jeztem w ciązy i zaczeły się cieplejsze dni, nie ma dnia żebym loda nie zjadła, hehe mój mąż też zapasy mi zrobił w zamrażalce:-) fajnie tak :-D własnie opowiedziałam mężowi że jest dziewczyna co ma z lodami jak ja smakoczady:-D hehe

Luśka - blondi80 już z Nami nie pisze musisz forum poczytac od początku do końca

Julka05091985 - jeśli o studia chodzi to kończyłam licencjat (3lata) Filologia polska, niestety nie stworzyli uzupełniających i w katowicach konczyłam na UŚ a szkoda bo chciałam w Rybniku , Katowice sa bez porównania, wyścig szczurów tyle... ale w kato juz były kierunki i Komunikacje społeczną wybrałam, bo nauczycielką to byc nie chciałam, a teraz podyplomówke z reklamy robiłam Komunikacja perswazyjna: Public relation, i niestety w zawodzie nie pracuje, ale... A Ty co konczyłaś???

Pozdrawiam wszystkich i do jutra kochane:-)

reklama
Hej laski!
U nas też upał na dworze, nic sie nie chce robić. Najchetniej ciagle jadłabym arbuza i truskawki. Dzisiaj kupiłam polowe abuza i juz go nie ma, jutro chyba zaopatrze sie w całego heheheh
Fajnie niektóre z nas mają, że już po kolejnych USG. Ja musze czekać do wizyty 24 czerwca no i wkoncu się dowiem czy krwiak sie wchłania czy to rzeczywiscie bliźniak. Mam nadzieję, że to pierwsze.
Jeśli chodzi o witaminki to ja biore 1XFolik i Falvit Mama. W pierwszej ciąży brałam Prenatal i urodziłam klopsika 4130g hehehe

Witam z rana:-) ja juz spac nie moge z rana, wiec tu zajrzalam.

To super ze nie jestem sama z takimi smakoczadami:-) teraz te lody sa najlepsze:-)ale mi sie nawet w nich smak zmienil.kiedys nie lubilam owocowych a teraz moge je jesc na potege:-D he he

Hej laski!
U nas też upał na dworze, nic sie nie chce robić. Najchetniej ciagle jadłabym arbuza i truskawki. Dzisiaj kupiłam polowe abuza i juz go nie ma, jutro chyba zaopatrze sie w całego heheheh
Fajnie niektóre z nas mają, że już po kolejnych USG. Ja musze czekać do wizyty 24 czerwca no i wkoncu się dowiem czy krwiak sie wchłania czy to rzeczywiscie bliźniak. Mam nadzieję, że to pierwsze.
Jeśli chodzi o witaminki to ja biore 1XFolik i Falvit Mama. W pierwszej ciąży brałam Prenatal i urodziłam klopsika 4130g hehehe
Jedz kochana tego arbuza:) Na zdrowko:) Daj nam znac po tym USG co i jak. A nie za duzo wychodzi Ci kwasu foliowego jak bierzesz i to i to? Ja teraz kupilam Centrum Materna i sobie lykam:) Moj ginekolog mowil ze to jedne z najlepszych tableteczek z witaminkami i nie bede musiala dobierac juz kwasu.

Witam Was brzuszki :-D ja dzisiaj nie śpię od 6:00 - bo chcę odwiedzić znajomą przed pracą - Miłego dnia i nie za dużo słonka
slonce1_%28www.e-gify.pl%29.gif

witam:) Chyba tak juz jest. Ja tez nienajlepiej sie czuje tak jak Wy. Tylko ze u mnie jeszcze wieczorem jest nienajlepiej.
U mnie jest najgorzej rano, jeszcze te upały nie sprzyjają dobremu samopoczuciu

Hej. Mam termin na 16.01.2010,ale zapewne mamą zostanę w grudniu ponieważ jestem w ciąży bliźniaczej:-))
Super, cieszymy się :-)

Witam was w ten kolejny upalny dzień :-)
Blondi84 ja skończyłam Biotechnologię na Akademii Medycznej. Wspominam te 5 lat jako najlepszy okres w moim życiu, jak do tej pory oczywiście ;-) Niestety też nie mam pracy w zawodzie, po studiach musiałam się chwytać każdej możliwości pracy więc wylądowałam jako przedstawiciel. A Ty w jakich latach studiowałaś bo też mam 2 koleżanki, które studiowały filologię polską w Rybniku.
13-stka wcale się nie dziwię że jesteś przerażona, jedno dziecko to jest wyzwanie a co dopiero dwójka naraz. Ja się śmieję że rodzę na początku stycznia więc jak się dobrze postaramy to w grudniu może być drugi i będą bliźniaki z roczną różnicą :-D

Hej. Mam termin na 16.01.2010,ale zapewne mamą zostanę w grudniu ponieważ jestem w ciąży bliźniaczej:-))

wielkie Gratki Kochana;)( witamy duzielaj sie u nas

hejka babeczki:*

witam Moniczke i gratuluje:*

ja wczoraj bylam na wizycie....i troszke sie nadenerwoalam bo poakzalo sie ze cos tam kolo Fasoleczki jest i muslam jechac na Badania do szpitala...naszczescie okazalo sie ze to lekki krwiaczek....powinne sie wchlonac....i siedizlam tam od 14 do 18 masakra...:(

a pozniej padlam jak mucha.....i spalam az do 9 rano

wiec z dzidzia wszystko juz dobrze;):)

i o to moj BRZUSIO W 10TC.

Załączniki

• Zdjęcie0796.jpg
    Zdjęcie0796.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 24
  • Zdjęcie0799.jpg
    Zdjęcie0799.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Ja tez dziewczyny w pracy, upały dobijają niestety. Ja jutro mam usg boję się strasznie - cicho liczę, ze wszystko będzie dobrze.
Temeraturkę mam podwyższoną od owulacji i tak teraz cały czas. Dziewczyny ja padłam wczoraj o 18 tej spać a wstałam dziś około 7. To już lekka przesada!!!!
A Wy po ile śpicie?

Do góry