reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
A ja dzisiaj jadłam ogórki kiszone jak robiłam zupke ogórkową i przegryzałam piernikami :) Ogólnie mało jem słodyczy, wolę pomidory z białym serem i oliwą :) a teraz to mam ochotę na piwko z sokiem :)
mnie na poczatku bardzo ciagnelo na redsa zoltego bo on taki kwaskowaty jest :-) a ja redsa pilam raz na pol roku hihihihihi bo tak to alkoholu niepije

todobrze ze o was dba moj przy pierwszej ciazy bardzo dbal kupowal kubusie przynosil codziennie owoce teraz juz tak niejest :-( ale mysle ze to dlatego ze jeszcze do niego niedociera ze naprawde jestem w ciazy po usg jak ze mmna pojedzie napewno sie zmieni tak jak przy pierwszej ciazy :-)
Ja mysle ze jak juz zobaczy fasoleczke to dotrze do niego fakt ze bedzie dzidzius:)

Dzięki dziewczyny. Widzę, że piszecie o obecnych upodobaniach kulinarnych:-) Ja się śmieje,ze moje dzieciaczki to wegetarianie bo od 2 tygodni nie mogę patrzeć na mięso:-)
Czy któraś z Was ma wciąż podwyższoną temperaturę? Moja temp. od początku ciąży waha się między 36,9 a 37,2.....

Dzięki dziewczyny. Widzę, że piszecie o obecnych upodobaniach kulinarnych:-) Ja się śmieje,ze moje dzieciaczki to wegetarianie bo od 2 tygodni nie mogę patrzeć na mięso:-)
Czy któraś z Was ma wciąż podwyższoną temperaturę? Moja temp. od początku ciąży waha się między 36,9 a 37,2.....
kazda ciezarna tak ma poniewaz organizm utrzymuje podwyzszona temperature nawet 37,4 stopnie zeby utrzymac ciaze a po za tym krwi nam przybywa i wiecej jej krazy dlatego nam ciagle cieplo i organizm cieply :-)

87zabka-dzięki za pocieszenie...ufffff myślałam,ze podwyższona temp. występuje jedynie w pierwszym miesiącu ciąży....ale skoro piszesz,ze każda tak ma to mi ulżyło. Bo już się marwiłam. I tak całą ciąże jest podwyższona czy w poźniejszym etapie się normuje?

JUlka05091985 -dzięki kochana. Ja jestem szczęśliwa,ze 2,ale też i przerażona......to moja pierwsza ciąża. Od razu bliźniacza....Póki co duzo stresu i strachu:-)) Ale julka teraz nosisz jedno....za rok szybko drugie i będa prawie bliżniaki:-)

reklama
Do góry