witamy i gratulujemy :-)Hej. Mam termin na 16.01.2010,ale zapewne mamą zostanę w grudniu ponieważ jestem w ciąży bliźniaczej:-))
reklama
mnie na poczatku bardzo ciagnelo na redsa zoltego bo on taki kwaskowaty jest :-) a ja redsa pilam raz na pol roku hihihihihi bo tak to alkoholu niepijeA ja dzisiaj jadłam ogórki kiszone jak robiłam zupke ogórkową i przegryzałam piernikamiOgólnie mało jem słodyczy, wolę pomidory z białym serem i oliwą
a teraz to mam ochotę na piwko z sokiem
![]()
Ja mysle ze jak juz zobaczy fasoleczke to dotrze do niego fakt ze bedzie dzidziustodobrze ze o was dba moj przy pierwszej ciazy bardzo dbal kupowal kubusie przynosil codziennie owoce teraz juz tak niejest :-( ale mysle ze to dlatego ze jeszcze do niego niedociera ze naprawde jestem w ciazy po usg jak ze mmna pojedzie napewno sie zmieni tak jak przy pierwszej ciazy :-)
Dzięki dziewczyny. Widzę, że piszecie o obecnych upodobaniach kulinarnych:-) Ja się śmieje,ze moje dzieciaczki to wegetarianie bo od 2 tygodni nie mogę patrzeć na mięso:-)
Czy któraś z Was ma wciąż podwyższoną temperaturę? Moja temp. od początku ciąży waha się między 36,9 a 37,2.....
Czy któraś z Was ma wciąż podwyższoną temperaturę? Moja temp. od początku ciąży waha się między 36,9 a 37,2.....
kazda ciezarna tak ma poniewaz organizm utrzymuje podwyzszona temperature nawet 37,4 stopnie zeby utrzymac ciaze a po za tym krwi nam przybywa i wiecej jej krazy dlatego nam ciagle cieplo i organizm cieply :-)Dzięki dziewczyny. Widzę, że piszecie o obecnych upodobaniach kulinarnych:-) Ja się śmieje,ze moje dzieciaczki to wegetarianie bo od 2 tygodni nie mogę patrzeć na mięso:-)
87zabka-dzięki za pocieszenie...ufffff myślałam,ze podwyższona temp. występuje jedynie w pierwszym miesiącu ciąży....ale skoro piszesz,ze każda tak ma to mi ulżyło. Bo już się marwiłam. I tak całą ciąże jest podwyższona czy w poźniejszym etapie się normuje?
julka05091985
marzenia się spełniają
13-stka gratuluję bliźniaków! Ja bardzo chciałam mieć bliźniaki ale chyba będzie tylko jedno.
reklama
madzia6485
Fanka BB :)
niepszepadam za kefirami nawet niemam w lodowce :-(
Moja znajoma jest w ciąży i ją męczy zgaga to ona zawsze pije zimne mleko takie z kartonu i jej przechodzi, także i Ty możesz spróbować
Podziel się: