reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

mi brzuch rośnie z dnia na dzień. do 5 miesiąca nie widać było że w ciąży jestem , a potem to już z tygodnia na tydzień brzuchol robił się większy ;) .
Wogóle to dzień dobry wszystkim !
Mam pytanie do tych które mają zalecenia żeby się nie przemęczać, leżeć.. . Co robicie w ciągu dnia ? bo mnie ta bezczynność wykańcza , umieram z nudów !!

reklama
mi brzuch rośnie z dnia na dzień. do 5 miesiąca nie widać było że w ciąży jestem , a potem to już z tygodnia na tydzień brzuchol robił się większy ;) .
Wogóle to dzień dobry wszystkim !
Mam pytanie do tych które mają zalecenia żeby się nie przemęczać, leżeć.. . Co robicie w ciągu dnia ? bo mnie ta bezczynność wykańcza , umieram z nudów !!
ja sie starm nie miec zaleglosci na BB wiec to pochlanie mi prawie caly dzien :D:D

claudia- byl listonosz ze staniczkiem no i ten F jest nbardzo duzy, ale mam troszke tylko luzu w nim sam raz na mleko:) tak wiec dzieki za info

Ja wróciłam niedawno - zdążyłam jeszcze wziąć prysznic, strasznie się zgrzałam
Pogoda dziwna jest u nas bo raz słońce, raz chmury i cały czas okropnie wieje
Troszkę bolą mnie nogi więc teraz już wykąpana odpoczywam sobie
best10_%28www.e-gify.pl%29.gif

moniaivoy to nieźle mają - tylko to noszenie pewnie męczące

monia-t miłego pluskania

U mnie brzuch jak arbuzik mały, szczerze to już bym chciała , żeby nie rosnął więcej
bo już mi ciąży.......

odebrałam paczuszkę dla faceta z rossmana - niech sobie odpakuje mój jak wróci
best6_%28www.e-gify.pl%29.gif

ja też właśnie się wykąpałam. teraz suszenie, prostowanie włosów i chyba strzele sobie jakiś makijaż na poprawę nastroju ;). także plan na najbliższe półtorej godziny jest hehehe

czesc dziewczyny!
witam sie i ja z Wami. Podczytywalam Was troche zeby nie miec zaleglosci ale nie bylo kiedy pisac.. Dopadla mnie grypa zoladkowa.. Pol mojej rodzinki choruje i ja sie zarazilam.. Wczoraj wymioty i biegunka- na szczescie nie az tak czesto.. I bolal mnie brzuch mocno.. nawet myslalam czy w nocy nie jechac do lekarza bo sie denerwowalam. Ale dzisiaj jest juz lepiej, nie biegam do lazienki a nawet zjadlam buleczke rano. Caly czas duzo pije, zeby sie nie odwonic. Mala w brzuszku kopie wiec chyba wszystko ok.
We wtorek mam wizyte wiec wszystko opowiem mojej lekarz.
Takze dzisiaj nie poodpisuje Wam dziewczyny bo zmykam zaraz do lozka. A takie mialam plany na ten weekend- i zakupy, i spacerki a tu nic z tego..
Witam nowe mamusie:)
Pozdrowionka dla Was kochane!

czesc dziewczyny!
witam sie i ja z Wami. Podczytywalam Was troche zeby nie miec zaleglosci ale nie bylo kiedy pisac.. Dopadla mnie grypa zoladkowa.. Pol mojej rodzinki choruje i ja sie zarazilam.. Wczoraj wymioty i biegunka- na szczescie nie az tak czesto.. I bolal mnie brzuch mocno.. nawet myslalam czy w nocy nie jechac do lekarza bo sie denerwowalam. Ale dzisiaj jest juz lepiej, nie biegam do lazienki a nawet zjadlam buleczke rano. Caly czas duzo pije, zeby sie nie odwonic. Mala w brzuszku kopie wiec chyba wszystko ok.
We wtorek mam wizyte wiec wszystko opowiem mojej lekarz.
Takze dzisiaj nie poodpisuje Wam dziewczyny bo zmykam zaraz do lozka. A takie mialam plany na ten weekend- i zakupy, i spacerki a tu nic z tego..
Witam nowe mamusie:)
Pozdrowionka dla Was kochane!

Kuruj się kochana i zdrowo odżywiaj....
szybko dojdziesz do siebie - odezwij się jak będziesz mogła jak się czujesz
A koniecznie po wizycie

A ja zaliczyłam obiadek ogórkowa i naleśniczki z dżemem wiśniowym:)
Starszy syn wybył do dziadków więc tylko młodszy został.
Mam w planach wrzucić planie, kupiłam ostatnio pajacyki dla małej do spania, kilka bodziaków i pieluszki tetra i flanelka no i trzeba to uprać i poprasować by nie uczuliło małej. Do prasowania przydałby mi się ochotnik jakiś bo szczerze tego nie lubię.

No i czekam na przesyłkę a dokładnie na kołyskę dla córci i się doczekać nie mogę.

A ja zaliczyłam obiadek ogórkowa i naleśniczki z dżemem wiśniowym:)
Starszy syn wybył do dziadków więc tylko młodszy został.
Mam w planach wrzucić planie, kupiłam ostatnio pajacyki dla małej do spania, kilka bodziaków i pieluszki tetra i flanelka no i trzeba to uprać i poprasować by nie uczuliło małej. Do prasowania przydałby mi się ochotnik jakiś bo szczerze tego nie lubię.

No i czekam na przesyłkę a dokładnie na kołyskę dla córci i się doczekać nie mogę.

Ja lubię prasować
best33_%28www.e-gify.pl%29.gif

wiecznie coś prasuję i czasem nawet jak wyciągam jakąś rzecz z półki to ją prasuję drugi raz....
takie moje zboczenie

My na obiad fryteczki dzisiaj

reklama
oj coś ostatnio dużo osób na tą jelitówkę choruje:-(
Gosiula85 odpoczywaj moja droga mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.

claudia4you, to może podam adresik i wpadniesz do mnie z żelaskiem poszaleć..hihi????:-):happy2::-)

Do góry