reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

oj coś ostatnio dużo osób na tą jelitówkę choruje:-(
Gosiula85 odpoczywaj moja droga mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.

claudia4you, to może podam adresik i wpadniesz do mnie z żelaskiem poszaleć..hihi????:-):happy2::-)

a dawaj dawaj , wpadnę
best11_%28www.e-gify.pl%29.gif

a frytki to mój sobie zażyczył - ziemniaki już obrane
ja do frytek uwielbiam jajeczko sadzone ale chyba dzisiaj zjem paluszki rybne do tego mniaaam

reklama
moniaivoy to nieźle mają - tylko to noszenie pewnie męczące

U mnie brzuch jak arbuzik mały, szczerze to już bym chciała , żeby nie ro nął więcej
bo już mi ciąży.......

Claudia- maja lekki hardcore, bo musza go ciągle nosić, ale daja radę:)

Ja tez bym nie chciała, żeby mój brzusio rósł, bo tez mi cięzko,mój kręgosłup jak z waty, nie może sobie dać rady. Ale pewnie jeszcze mi sie przytuje...

mi brzuch rośnie z dnia na dzień. do 5 miesiąca nie widać było że w ciąży jestem , a potem to już z tygodnia na tydzień brzuchol robił się większy ;) .
Wogóle to dzień dobry wszystkim !
Mam pytanie do tych które mają zalecenia żeby się nie przemęczać, leżeć.. . Co robicie w ciągu dnia ? bo mnie ta bezczynność wykańcza , umieram z nudów !!

Ja czytam książki, gazetki, oglądam jakiś film na kompie, TV, staram się nadrobić BB, ale mam komp. stacjonarny, wiec nie zawsze się da:( A teraz puzzle układam:)

Dziś koleżanka zrobiła mi niespodziankę i mnie odwiedziła:) Miło z jej strony:) Pośmiałyśmy się trochę:) A mnie się tęskni za moja rodzinką i może dziś pojedziemy do mnie, jak mnie żadne skurcze nie złapia. Bo ot juz będzie raczej ostatni wypad do mnie przed porodem...

Przesyłam coś na dobry humorek:)

http://www.joemonster.org/art/15543/Demotywatory_XX

Ostatnia edycja:
a dawaj dawaj , wpadnę
best11_%28www.e-gify.pl%29.gif

a frytki to mój sobie zażyczył - ziemniaki już obrane
ja do frytek uwielbiam jajeczko sadzone ale chyba dzisiaj zjem paluszki rybne do tego mniaaam

ja sobie troszke później zrobię. wogóle to domowe frytki są o niebo lepsze niż te gotowe ze sklepu. ciekawe dlaczego taka różnica, skoro to ziemniak i to ziemniak :-D

Ja też mam się nie przemęczać i więcej odpoczywać

To nierealne u mnie!!

A z resztą do samego gina mam spacer 40 minutowy - autobus tam nie jeździ ode mnie
Jak tu odpoczywać...

Ja miałam plan się właśnie położyć - ale mi się przypomniało, że 2 prania trzeba zrobić i pomyć naczynia

Ja to chyba będę dopiero w trumnie odpoczywać....

no i już się ciuszki piorą i tak mi się wydaje, ze przesadziłam z zakupami.
takiej głópawki dostałam i tyle nakupowałam, chyba połowy nie założy mała wogóle
a jeszcze mam rzeczy takie dla chłopczyka, całą pokażną kupkę. muszę pomyśleć czy ich komuś nie podarować, bo my już 4 dziecka mieć nie będziemy...chyba:):):)

mi brzuch rośnie z dnia na dzień. do 5 miesiąca nie widać było że w ciąży jestem , a potem to już z tygodnia na tydzień brzuchol robił się większy ;) .
Wogóle to dzień dobry wszystkim !
Mam pytanie do tych które mają zalecenia żeby się nie przemęczać, leżeć.. . Co robicie w ciągu dnia ? bo mnie ta bezczynność wykańcza , umieram z nudów !!

Ja na temat wielkości brzucha wypowiadać się nie będę - większość chyba wie dlaczego ;)
w każdymbądz razie ja się tam w łóżku nie nudzę. Przeczytałam już mnóstwo książek, dłubię szydełkiem, coś lepię, coś maluję... póki sięgam rękami za brzuch ;) Zaczełam już produkować ozdoby na choinkę.
Do tego jeszcze mam dwoje dzieci - wystarczający powód by nie mieć się kiedy ponudzić.
Dzisiaj od rana chodzę podminowana. Wszystkim się oberwało, więc schodzą mi z drogi - a ja zamknełam się w kuchni i zrobiłam kluski na parze - dla wojska całego tych klusek.
A wieczorem będę prasować - jak claudia prasować lubię :)

Ale pędzicie. Ja dzisiaj mało przy kompie, bo jak mój m jest w domku to szkoda mi czasu na komputer. Właśnie pichci nam sie obiadek, zjemy, zrobię sałatkę i jedziemy do mojego brata :)

A tak w ogóle to w szoku jestem, bo dostałam dzisiaj premię :) 1400 zł a w ogóle sie nie spodziewałam takiej kasy :)

joasiab
nie ma co się dziwić tylko lepiej się zastanawiaj na co wydasz pieniążki, koniec roku, święta..każdy grosz się przyda tym bardziej tak pokazny:):)

reklama
Joasiab to mila niespodzianka taka niespodziewana gotowka tym bardziej ze jest na kogo wydac no i swieta ida :)A Ja wlasnie rozmawialam ze swoja mama i ma mi naszykowac ciuszki dla malego i mowi ze samych body wyszlo jej 30 sztuk wiec ja jej mowie zeby odlozyla polowe dala tylko te najladniejsze a ona ze wszystkie sa ladne.Wiec troszke tego nam kolega przywiezie bo wszytsko w polsce zostalo a ja chce tylko ciuszki do 6 miesiaca bo potem lecimy to sama wezme reszte.A tych ubranek to po dwojce dzieci bo moim synku i siostry wiec wiedzialam ze bedzie wiecej ale ze az tyle?Szok.

Do góry