reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Mamjakty- u nas też sanki tylko na chwile bo zaraz z nich złazi i woli je ciągnąć albo włazi gdzieś w śnieg , a jak dłuższa trasa to przysypia
Viśnia- nie wszystko jest tak jak sobie planujemy, ja np chciałam rodzić drugiego bejbika na wiosne i może owszem ale w 2012 r :)

nie wszystko jest tak jak sobie planujemy, ja np chciałam rodzić drugiego bejbika na wiosne i może owszem ale w 2012 r :)
Kupinosia, czy coś przeoczyłam:confused:;-)?
Swoją drogą, mieliśmy podobne ciche plany, a tu druga pociecha już w drodze...
Najwyższy czas się ujawnic, co niniejszym czynię:tak:. Jestem już na półmetku drugiej ciąży:-).

julianka- gratuluje serdecznie ! :-) Spokojnej ciąży ! Na kiedy masz termin ?
Swego czasu pisywałam nawet na wątku "staraczki po raz drugi " czy coś takiego ale doszłam do wniosku że bez sensu, szkoda czasu i to tylko nakręca, a nie powinno przecież :tak:

Ja również gratuluję! Spokojnej ciąży życzę :)

Taka fajna pogoda się zrobiło - przynajmniej u nas słonecznie od wczoraj a my chorzy wszyscy :( Ola dostała antybiotyk :|

Ostatni tydzień maja- poprzednim razem żaden z terminów wg. wszelkich USG ani OM się nie sprawdził, więc wolę się liczyc jedynie na to, że dzidziuś nie każe na siebie zbyt długo czekac (i urodzi się właśnie w maju...).
Dziękuję i mocno trzymam kciuki za Wasze starania:tak:!

reklama
Mamjakty, współczuję....u nas właśnie przedwczoraj Basia skończyła antybiotyk, miała zapalenie ucha, koszmar. Ale już mam nadzieje po wszystkim! Niestety szczepienia nam się przesuneły. A wogóle to chciałam Basie od lutego do żlobka posłać, ale tyle wokól zachorowań, ze się boję o nią i jak narazie musze poczekać,....może od marca...ehh

Do góry