reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Pytanie o chirurga onkologa z Wrocławia
Czy któraś z Was miała rakową historię w rodzinie???? Chcę się coś dowiedzieć o lekarzu chirurgu onkologu (...).
U mojej teściowej po biopsji grubo igłowej zdiagnozowano złośliwego raka piersi. Wszyscy przerażeni a najbardziej teściowa. Chciałam podpytać może ktoś coś wie czy to dobry specjalista, czy można mu ufać?
W necie zero informacji, opinii :(

Ostatnia edycja:
Byłam u dr. Kobielaka, co prawda tylko usuwałam znamię, ale jedyne co mogę o nim powiedzieć to to, że jest dobrym i profesjonalnym lekarzem.
Ma dobre podejście do ludzi, gdy miał "drobny" problem z zatrzymaniem krwawienia, mówił do mnie i zapewniał, że wszystko będzie dobrze... i było !
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! ;-)

witajcie styczniówki 2009 :-) Pozwólcie, że dołączę do waszego grona, mój synek również jest z 13 stycznia 09
W skrócie napiszę, ciążą z zaskoczenia, bo w 18nastym tc się dowiedziałam. Nie miałam, żadnych objawów ani nic ;) W między czasie chodziłam do pracy, gdzie było niezbyt kolorowo :( Od pierwszego skurczu do końca porodu było w sumie 8,5 godziny. O 11:30 urodziłam synka. Ważył 3580g, 56cm i 10 pkt :biggrin2:

Viśnia- witam Ciebie i Marcinka :) .... nie miałaś objawów tzn że normalnie miesiączkowałaś ?

Mamjakty- Saneczki dojechały ? Podoba sie Oli jazda po śniegu ?

reklama
Saneczki już mamy, ale powiem szczerze, że rzadko je używamy. Ola lubi jeździć w nich, ale sama dalej z nią nie pójdę, bo zdarzy jej się przysypiać w nich jak dłużej chodzimy :| A tu pod domem jak zjeżdżamy z górki to chwilę i już się nudzi ;)

Do góry