To chyba zaczyna się ten etap "zobacze na ile mogę sobie pozwolić"....wyrażanie swojego własnego zdania itp....piszą o tym w mądrych książkach...
U nas Piotrek nie robi czegoś z czystej złośliwości...Wchodzi na wszystko już od dawna...nie raz zleciał ale nie okazałam zainteresowania i teraz radzi sobie o wiele lepiej...Kuchnia jest nadal jego ulubionym miejscem
zawsze gotuje razem ze mną...Jakaś duża łyżka plus miseczka i do tego chrupki i można iśc do sklepu bo Małego nie ma 30 minut
jedyne co to ostatnio ma ataki furii w których kłade go na ziemię i wychodze z pokoju....3 minutki i już leci z pyszczkiem żeby buziaka dostać
którego nie dostaje no bo przecież tak łatwo mamusia nie wybacza...;-) No ale za to zaczął lekko rączką bić...Właśnie jestem na etapie zgłebiania tego tematu, bo nie chcę go nauczyć, że sie oddaję...Jeśli on mnie pacnie a potem ja jego no to nauka z tego jest prosta....Teraz to sie dopiero prawdziwe wychowanie zaczyna ;-) ;-) ;-)
Z Piotrem moim zdaniem lepiej....już dobrze mu sie odrywa wszystko, chociaż kaszel brzmi strasznie...Ale rozrzedziła sie ta galareta w oskrzelach wiec jest jakiś postęp...A on dalej kicha (??) Dziękujemy za życzenia :* Wyściskany i wycałowany od cioć
Aha zapomniałabym....Piotrkowi nie idą dwie trójki a TRZY
jednocześnie idzie cała góra i jedna na dole ....
Normalnie śmiechu warte...zgłupiec można...
Na dzisiaj zaplanowałam ponowne nauczenie Piotrka jeżdzenia w wózku....Powinno mu być wygodnie bo mało ma warstw....Dobrze by było jakby chociaż troszke w nim posiedział, bo tak to ja nie mam nawet jak do sklepu wyjść...Z 12 kilo na ręku nie ma szans....zalegne po drodze.....
Wczoraj Piotrek dostał swoje pierwsze zwierzątko....Świnkę morską typu rozetka (kudłata)
Ale było szaleństwo - spać nie chciał iść
Siedział przy klatce i wołał ją cały czas...:-) Masakra ile to radości daje...Dziś rano wstał to najpierw obrał kierunek klatka
Potem dał jej jabłuszko i cały czas "bacia" i "bacia" bo Basia ja nazwaliśmy
Wszystkie Basie przepraszam
;-)
Dobra koniec eseju,piszcie coś bo lubie was czytać :-)