reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Dziewczyny - mam prośbę - napiszcie jakie macie wózki parasolki.
moja koleżanka chciałaby kupić i potrzebuje wskazówek.
czy polecacie te wózki, któe macie ?
czy rozkładają się na płasko ?
wady i zalety waszych parasolek ?
będę wdzięczna :-)
moja koleżanka chciałaby kupić i potrzebuje wskazówek.
czy polecacie te wózki, któe macie ?
czy rozkładają się na płasko ?
wady i zalety waszych parasolek ?
będę wdzięczna :-)
daga23
Entuzjast(k)a
my mamy peg perego pliko p3, dla mnie ma same zalety, siedzisko jest szerokie, oparcie rozkłada się na płasko. Budkę można zaciągnąć aż do pałąka jak wieje. Szelki nie ograniczają ruchów dziecka, odczepiane są od oparcia, skrętne kółka można zablokować, mało waży i mało zajmuje miejsca. A z tyłu jest podest dla starszego dziecka. I mają regulację rączek. Tapicerkę można ściągnąć i wyprać w pralce nic się nie dzieje (sprawdzone).
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=631&<osCsid> my mamy taką tylko że inny kolor, my mieliśmy cały zestaw (gondola, fotelik z bazą)
a z peg perego jest spacerówka gdzie siedzisko można montować przodem i tyłem.
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=631&<osCsid> my mamy taką tylko że inny kolor, my mieliśmy cały zestaw (gondola, fotelik z bazą)
a z peg perego jest spacerówka gdzie siedzisko można montować przodem i tyłem.
Ostatnia edycja:
My jakiś czas temu kupiliśmy typowa "parasolkę" firmy CHICCO
Popup Window 427434
Dla mnie bomba...
-składa się szybko i bardzo "kompaktowo" można po spacerze postawić ja w przysłowiowy kąt.Podróże z nią to żaden problem
-Przednie koła maja dużą rotację (360 stopni),
-rozkłada się na płasko,
-pojemny kosz,
-w zestawie miałam już śpiworek i oczywiście folie przeciwdeszczową
Popup Window 427434
Dla mnie bomba...
-składa się szybko i bardzo "kompaktowo" można po spacerze postawić ja w przysłowiowy kąt.Podróże z nią to żaden problem
-Przednie koła maja dużą rotację (360 stopni),
-rozkłada się na płasko,
-pojemny kosz,
-w zestawie miałam już śpiworek i oczywiście folie przeciwdeszczową
mamjakty
styczniówka 2009
A my mamy peg perego pliko switch - też kupiliśmy go jak Ola miała ok pół roku, jestem bardzo zadowolona, posiada wszystko co chcę - duże, obudowane siedzisko (nie samo oparcie, ale też te boczne wstawki), rozkładane na płasko, budko ciuchutko się składa i rozkłada, podnóżek regulowany, z tyłu podest dla starszego dziecka, w miarę lekki i zajmuje też w miarę mało miesjca po zlożeniu
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: PLIKO SWITCH - 2010 przekładane siedzisko przód/tyłdostawa w Polsce 0zł
Moja koleżanka ma Inglesinę o taką:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRIP spacerowy 2010 dostawa w Polsce 0zł
też jest bardzo zadowolona, tylko nie wiem czy się oparcie na płasko rozkłada, ale sądzę, że tak, skoro 4 stopniowa regulacja jest
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: PLIKO SWITCH - 2010 przekładane siedzisko przód/tyłdostawa w Polsce 0zł
Moja koleżanka ma Inglesinę o taką:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRIP spacerowy 2010 dostawa w Polsce 0zł
też jest bardzo zadowolona, tylko nie wiem czy się oparcie na płasko rozkłada, ale sądzę, że tak, skoro 4 stopniowa regulacja jest
Ja mam taką lekka spacerówka WÓZEK CYBEX TOPAZ (czarny) W-wa (974812302) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze fioletowym, jako drugi wózek dla małej. Ja polecam bo jest leciutka, mała po złożeniu, rozkłada się na płasko do leżenia jedną ręką.
Fajnie się podbija, jeździmy nią już 2 miesiące na zakupy, koło domu. Za tą cene dla mnie rewelacja.
w kolorze fioletowym, jako drugi wózek dla małej. Ja polecam bo jest leciutka, mała po złożeniu, rozkłada się na płasko do leżenia jedną ręką.
Fajnie się podbija, jeździmy nią już 2 miesiące na zakupy, koło domu. Za tą cene dla mnie rewelacja.
Ja sobie upatrzyłam kiedyś spacerówke Coneco....żadna mi sie tak nie podobała jak tamta....nie pamiętam dokładnie nazwy ale miała koła z przodu tak fajnie do środka....czarna z błekitnymi dodatkami....była rewelacyjna...Ok 700 zł kosztowała...Już miałam po nią jechać kiedy coś mnie tknęło...Tak sie zastanowiłam jak bardzo będe wkurzona kiedy Zarazek okaże się jednym z tych dzieci, które nie lubią wózków....Stwierdziłam , że tą lepszą zawsze można kupić i kupiliśmy taką najzwyklejszą Coneco ( sklep u nas jest bardzo dobrze wyposażony głównie w tą firmie ) taką za dwieście kilka złotych....No i tyle w tym mojego farta, bo Piotrek odmawia jeżdzenia w wózku od kiedy zaczął chodzić....Ale za to jak go na próbę włożyłam w sklepie w rowerek ten z uchwytem to aż piszczał z radości....Czyli wiadomo co teraz musimy kupić
niestety na allegro nie ma tego modelu....
niestety na allegro nie ma tego modelu....
klaudia011
Fanka BB :)
O świetnie że piszecie o spacerowkach, bo sie za nimi rozgladam...te peg perego mi sie podobaja i pewnie taki kupimy, tylko najpierw chcę sprzedać x-landera
Ja dzisiaj byłam u fryzjera...oj od razu samopoczucie lepsze hehe...a Młody szalał z ciocią...ja się martwiłam że pewnie będzie za mna płakła..no bo jak by nie było non stop z mamusia tylko, a tu dziecko nie zauważyło że mama sobie poszła!
Teraz śpi wymeczony już 2h , a jak wstanie do zmykamy na spacer bo tak pieknie dzisiaj!
Ja dzisiaj byłam u fryzjera...oj od razu samopoczucie lepsze hehe...a Młody szalał z ciocią...ja się martwiłam że pewnie będzie za mna płakła..no bo jak by nie było non stop z mamusia tylko, a tu dziecko nie zauważyło że mama sobie poszła!
Teraz śpi wymeczony już 2h , a jak wstanie do zmykamy na spacer bo tak pieknie dzisiaj!
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Klaudia - do peg perego możesz na potem dokupić gondolkę, dla drugiego bobaska Ja chyba tak właśnie zrobię, jak będzie taka potrzeba kiedyś Nie są to tanie wózki, ale myślę, że warte swej ceny, moja kuzynka dostała spacerówkę peg perego od koleżanki po dwójce dzieciaczków i używała go jeszcze do swoich dwóch chłopaków i wózeczek nadal jest w bardzo dobrym stanie
U nas też dziś piękna pogoda Ola najpierw godzinę spacerowała, potem dwie spała, a potem jeszcze na godzinkę po obiadku wyszła Jutro za to ma się ponoć pogorszyć, więc trzeba koszystać.... ;-)
U nas też dziś piękna pogoda Ola najpierw godzinę spacerowała, potem dwie spała, a potem jeszcze na godzinkę po obiadku wyszła Jutro za to ma się ponoć pogorszyć, więc trzeba koszystać.... ;-)