reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

My też siedzimy dużo na polku :tak: Ola trochę szaleje, trochę śpi ;-) A pod domem już w ziemi grzebie i jakieś kwiatki wyrywa :rolleyes2: Trzeba skombinować jakąś piaskownicę dla Młodej :tak:

reklama
Witam prawie weekendowo...:-)

my też sporo na dworze, fajna pogoda, trochę poszliśmy do parku, trochę w ogródku u dziadka, na huśtawce:-D:tak:. Ostatnio zbieram elementy do naszego mini placu zabaw. Jeśli się rozglądacie za piaskownicą, polecam tą - poniżej link - dla parki idealna, no i zamykana, z ławeczkami (jak się otwiera, to się same robią), te plastiki to nic ciekawego:baffled::no::dry:, a ta jest w sam raz, i niedroga:tak:.

PIASKOWNICA Z ŁAWKAMI 120x90 WYSOKOŚĆ 20CM (972174323) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze kupiłam zjeżdżalnię - jest naprawdę odjazdowa :tak::-):tak:, namiocik (jakby co, podam linki), huśtawkę już mamy, basenik na lato też (taki większy, dla dwójeczki), do tego hamak na drzewku, i robimy im taki fajny placyk, by nie trzeba było kilka razy dziennie gnać do parku i by im się w ogródku nie nudziło :-):-p.

Coś wiadomo, co u Anik?? - już po CC?

Perla, gratuluję parki:-). To tak, jak u mnie.

hej Kobitki:)
Pogoda nastraja na eksploracje terenu:-D u Nas dzis było 15 stopni:cool2:
My dziś byliśmy z Natalka na testach alergicznych.tak jak sama wydedukowałam Nataka nie ma juz alergii na mleko i soję.nadal ma na jajko ale co najgorsze to potwierdziło się,że Niunia ma alergię wziewna na kurz a dokładnie na roztocza:-:)-:)-(
wszystkie maskotki już leża w zamrażalniku a potem je będę prac.zakaz spania z przytulankami,zmiana poszewek co tydzień i codzienne wietrzenie pokoi i pościeli.muszę się zaopatrzyć w odkurzacz dla alergików i jonizator do powierza:baffled:
Najgorsze,że wszędzie mam wykładziny tylko łazienka i kuchnia są w kafelkach...
Czeka mnie teraz sporo zmian w domu:zawstydzona/y:

W szpitalu Natalka była dosłownie wszędzie,biegała skakała,tańczyła...normalnie nie mogłam za nią nadążyć z mężem...przy angielskich dzieciach wyglądała jakby miała jakieś adhd:-p

Jasna cholera....taaaaaakiego posta napisałam....Młody przyleciał...coś mi pomachał i cały post sie poszedł...ehem....:dry: Mam ochote czymś rzucić...:dry:

No to jeszcze raz...

Dzien rzeczywiście piekny ale cos naskrobać tym żyjącym w bloku można :-) chociaż my też od 10 na dworze...kumpela z UK przyjechała i nas wyciągneła....Moje dziecko 1,5 godziny biegało bez przerwy po dworze...po czym padł na 3 godziny :-D :-D Stopni u nas dziś 20...powietrze ciepło..Lato normalnie ;-)

Pysia masz super wizję :-) :tak: tez bym chciała taki plac zabaw mieć...fajnie bo i blisko i dzieciaki na oku....Super...mogę na kawe się wprosić potem z Zarazkiem? :-D :-D On plus Mati i mamy armagedon :-D :-D

Buziaczki dla Bubci....strasznie mi jej szkoda...Skąd się bierze w ogóle uczulenie na kurz i roztocza?To w genach jest czy skad??I że takie cholerstwo takie maleństwo :dry: Princess wspołczuje...rzeczywiście sporo zmian was czeka....Ale wszystko dla dobra Natalki :-)

Nie wiem co ja tam jeszcze napisałam...pójdę wiec moze mi sie przypomni....

Pysia - super piaskownica! Nie pomyślałam, żeby poszperać na allegro ;-) Też chętnie podpatrzę co pokupowałaś :tak:U nas w okolicy kiepsko z placami zabaw, jest w parku taki mały, ale dla starszych dzieci, nawet huśtawki nie ma :hmm:
Princess - biedna Buba :-(Ale przynajmniej wiecie na co jest uczulona i możecie jakoś działać, a faktycznie sporo zmian Was czeka, początek będzie ciężki ale potem pewnie wszystko będziecie robić automatycznie, czego się nie robi dla dziecka :tak:
Lucy - zazdroszczę samozaparcia! Ja kurna nie potrafię się zmobilizować żeby coś działać, a wypadałoby jakoś na to lato wyglądać :-(

dziekuje dziewczyny!
Pysia piaskownica super! jak mozesz to podaj link do namiociku...
Princess zdrowka dla Bubci! niewiem czy nmacie w poblizu sklep "Sainsbury" ale jakby co jest teraz promocja na rzeczy dla dzieci wszystko 33% taniej...

perła wczoraj juz byłam i zrobiłam megasne zakupy:-DOni maja tą promocje co miesiąc chyba bo już ze 3-4 razy na nią trafiłam:cool2:
Bdw gratuluje córeczki-śliczne imię wybrałaś.Tez bym tak drugą córcie nazwała;-)

u nas dzisaj 22 stopnie ciepła !!!
normalnie nie wiadomo jak to dziecko ubrać.
bardzo szybko się ociepliło, ale z tego co prognozy pogody mówią to zaraz ma być chłodniej :|

reklama
u nas również wczoraj bardzo ciepło było z tym że u nas straszny wygwizd jest między blokami...oczywiście problem miałam jak Młodego ubrać...wzięłam do wózka jakieś ciuchy w razie czego ;-)
do domu wracaliśmy tylko na jedzenie hehhe Młody zaraz po 19tej wypił flache i zasnął nawet nie czekał aż się mamusia koło niego położy :-D
a dzisiaj już chłodniej...ale ogarniemy chatę i zmykamy na spacer..nie ma co...:-)

Do góry