reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

My byliśmy dzisiaj dwa razy...raz wózkiem raz na nóżkach...kurczaki ale trawnik cały "wyminowany" nie ma tego nawet jak ominąć!! MASAKRA:wściekła/y:

na jutro deszcz zapowiadają, ale może im się nie sprawdzi;-)

reklama
Też jestem po wizycie u fryzjera. Lubię półdługie:-D A teraz mój fryzjer namówił mnie na asymetryczną fryzurkę z lewej tak trochę z ucho a z prawej za brodę

U nas wczoraj też piękna pogoda była, aż sie nie chciało przy kompie siedzieć ;-) dzisiaj troszkę mgły mamy, ale mam nadzieje, że szybko opadnie i pojawi się słoneczko :tak:
ja w sumie lubię swoją kitkę, ale mąż mnie namawia i namawia, żebym ścięła, więc idę :-p;-) w sumie, chyba w krótkich włosach lepiej wyglądam... no i musze pofarbować, bo siwa jestem :szok: i to dosłownie :-:)sad: jak będę po wizycie u fryzjera wyglądać jak człowiek, to wkleję jutro fotkę ;-)
i pochwalę się - dzisiaj dziesiąty dzień bez słodyczy i w końcu przestało mnie ciągnąć do nich :-D:sorry: stwierdzam, że byłam uzależniona :eek::-D
miłego dnia - dziecko wzywa :-D:-D

U nas słońca od tygodnia brak ale Celinka mnie pocieszyła że w warszawce jest. :-) Trzy godnie sie wybieraliśmy i w koncu dziś sie doczekałam a tak to albo rodzice chorzy albo pogoda fatalna na jazdę. Ja domatorka ale czasami szwędacz mi sie włącza :tak:
Melody - ja też muszę mieć taki fryz żeby bez modelowania, tylko suszenie i już.
Celinka- pewnie ząbki znowu... a jak Wam sie mieszka w nowym M, w jakiej dzielnicy sie zalogowaliście ?

U nas dziś bez słonka, dość wietrzne ale wyszłam i o dziwo młoda nie usnęła :eek: W szoku byłam, bo była mocno śpiąca, jak z nią schodziłam po schodach w domu to już oczy jej się zamykały a w wózku jakoś ożyła, pochodziłyśmy godzinkę i stwierdziłam, że do domu wrócimy, no i teraz śpi :sorry:

u nas ciepło ale wietrznie..no i jak wracalismy do domku to zaczęło kropić..może pozniej wyjdziemy jeszcze raz, ale juz bez wozka bo teraz jak bylismy to ja z wozkiem w jedna strone a Filip w druga :-)

Mamjakty - z Karolka dzisiaj dokładnie to samo, chodziłam ponad godzinę, oczy miala zmęczone, ale nie zasnęła nawet na sekundkę :eek: chyba czeka mnie drugi spacer, troszkę później ;-)

O jejuuuu nowe forum mamy...Dziwnie jakoś :-D Ja sie tylko chciałam przywitać...zyczyć wam udanej niedzieli a my smigamy na urodziny mojej chrześnicy...Dzisiaj ma okrągłe 4 :-) na liczniku :-D

O jaaa, faktycznie forum nam się pozmieniało :-) Będzie trzeba się przyzwyczaić :tak:
Adiva - udanej imprezki!! :-D Ucałuj chrześnicę ;-)

A moja Ola ma dziś dziwny dzień, już po 9 zrobiła sobie drzemkę :rolleyes2: A zazwyczaj ok 11 ją ma :sorry: No i mega marudna jest, chyba przez ząbki :-(

Miłej niedzieli dziewczynki!!

reklama
Do góry