reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Anik Ty to nie przesadzaj z tym PORANNYM usmiechem. Ja tam wole usmiech malego przez sen ;-) Na kiedy masz termin wyliczony? Termin liczą Ci na podstawie usg, czy mialas miesiaczke? Nie pamietam, a pisalas o tym :-)

reklama
Witam ja tu tylko jako informator;-):tak:.
Dzwoniłam dziś rano do anihiry,na razie jest jeszcze w stolicy u rodzinki,bo Klusek ma mieć w czwartek zdejmowane szwy i nie ma sensu męczyć go podróżą:no:.Mały denerwuje się bo ma rączki związane:-(,żeby szwów nie zerwać i z jedzeniem też ciężko ale sobie radzą i trochę strzykawką pomagają:tak:.Do tego zębolki mu wychodzą :happy: i dziąsełka go swędzą :-(ale leki przeciwbólowe zmniejszają ból:tak:.
Tyle,miłego wieczoru laseczki;-):tak:.

Anik Ty to nie przesadzaj z tym PORANNYM usmiechem. Ja tam wole usmiech malego przez sen ;-) Na kiedy masz termin wyliczony? Termin liczą Ci na podstawie usg, czy mialas miesiaczke? Nie pamietam, a pisalas o tym :-)

Celinka, termin będe miała podany za jakieś 2 tyg na kolejnej wizycie, a z tym @ to u mnie totalna wpadka - @ brak (tylko 2 razy od narodzin karolki i to w odstępach 2,5 miesięcznych) nagle zaczełam tracić pokarm, pomimo herbatek, karmi itd mogłam małą karmić max 2 razy - zrobiłam test i II także przestrzegam dziewczyny które się niezaezpieczają :tak:

Anhira - trzymamy kciuki za Kluska - bidula jak on sobie radzi z tym związanymi rączkami buuuuuuu :(

zdróweczka dla Kluska,
i uściski dla Anik, aby ciąża przebiegała wzorowo i dobre samopoczucie towarzyszyło wam do samego końca. A ja tam już nie mogę się doczekać wieści: córeczka czy synek - ale wiem, wiem, że jeszcze musze poczekać :sorry2:

A ja się dowiem już za 8 dni czy córcia czy synek :-):-):-)

Wczoraj wróciliśmy z urlopu i doszłam do wniosku, że za rok jedziemy bez dzieci żeby porządnie wypocząć ;-). Do tego wczoraj przed samym powrotem mieliśmy jeszcze wizytę na pogotowiu z Julką, bo spełzła nam z wersalki, która na szczęście wysoka nie była i skończyło się tylko guzem i siniakiem. Ale rodzice spanikować musieli i woleliśmy się upewnić, że wszystko jest ok. Do tego przez pół wyjazdu Julka miała okropne zatwardzenie po jednym obiadku i zanim wszystko się unormowało to pomału musieliśmy myśleć już o powrocie :dry:

szkoda mi strasznie kluseczka, nie mogę sobie wyobrazić że Misiek miałby mieć związane rączki, jak oni dają radę to ja nie wiem. mam nadzieję że niebawem wróci do domku i wszystko będzie już ok

reklama
Do góry