reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

u nas żłobka nie ma więc ten problem z głowy, puki co zostajemy razem w domu....zobaczymy co będzie dalej....ja w sumie mam ochotę zostać jak najdłużej z młodym w sumie i tak nie mam go przy kim zostawić....zobaczymy....

reklama
dzieki laseczki spacerówka jedzie... dzis usiafł prawie w wozku...

Melody jedziemy nad ranem bedziemy robic przerwy o młodego sie nie martwie marudna bedzie Jula z pytaniami jak osioł zshreka -daleko jeszcze
wybieram sie do rRybnika do Dinoparku we wrzesniu ....

Black to nie dobrze.
Białko w moczu jest również wykładnikiem jednego z powikłań ciąży, jakim jest EPH-gestoza (zatrucie ciążowe). Niewielkie ilości białka mogą pojawić się wczasie wysokiej gorączki, pod wpływem nadmiernego wysiłku fizycznego lub przemarznięcia.

Niepokojący poziom białka w moczu to powyżej 0,5 g/l.
Czy lekarz zlecił posiew?

A tak generalnie dziewczy, czy któraś z was jeżdzi jeszcze gondolą?

my śmigamy w spacerówce, Blania sama mi się podnosi i trzyma się pałąka bez opierania się, tak prościutko siedzi jakby miała kijek wsadzony hi hi. Teraz spanie na dworze to katorga bo nie chce się położyć i tylko chce podziwiać świat, dzisiaj padła na siedząco i dopiero mogłam ją położyć bo tak to był wrzask a parę dni temu jeszcze nie podnosiła się, mało tego dzisiaj o mało nie dostałam zawału - Blania bawiła się w łóżeczku a ta spryciula wstała i trzymała się łóżeczka, dzisiaj łóżeczko idzie piętro niżej.

my od dawna w spacerówce - spokojnie leżeć moja pannica nie potrafi ;-)

Black - ja pamiętam, że też raz wyszło mi biało w moczu, fakt śladowe ilości, badanie powtórzyłam i białka nie było. Jeśli sa to małe ilości to może powtórz badanie :tak:

Właśnie chcę powtórzyć jak tylko wrócimy z urlopu, bo ostatnio lekko nie miałam, Julka dawała nieźle w kość i przemęczona byłam. Może to i dlatego.

My też śmigamy w spacerówce.

hehehe ja nie pamietam czym była gondola :-D My chyba w ogole jako pierwsi zrezygnowaliśmy z pierwszego wózka bo młody sie już nie mieścił....Ostatnio biedaczek zasnął mi przewieszony przez tą rame w spacerówce i dopiero sąsiad mi zwrócił uwage :-D Bo sie matka zamyśliła i odpłynełam...;-) I każdy spacer sie zaczyna od siedzenia dopiero kiedy mu sie znudzi lekko go opuszczam i jak odpływa to kłade oparcie....jak położe od razu to i tak usiądzie wiec nie mam zbytnio wyjścia...:-)

reklama
Do góry