reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Celinko gratulacje :tak:

A mój młody postanowił sobie ze dzisiaj pokaze na co go stac...dzien po prostu masakra marudzil caly czas, spac nie chcial a jak zasnal to budzil sie po 10-20min i marudzil dalej...nic mu nie pasowalo..dramat...
dobrze ze maz byl ...

reklama
klaudia a to Filipek miał zły dzień, ja czekam na weekend jak na zbawienie bo wiem że mąż jest w domu i wtedy jest pomoc a w tygodniu to szał pępka.

Kluliczku super że wszystko się udało :tak:

a ja właśnie dostałam przesyłkę, a w srodku pachnący nocniczek i nakładka na toaletę....zamawiałam kiedys prenumerate Mamo to ja i przysłali taki prezent...no miłe to nie powiem hihi :-D

Celinko przyłączam się do gratulacji:-):-):-)
Kluliczku świetnie,że wszystko poszło jak z płatka:-p
Klaudia no proszę jaki prezencik-na przyszłość się przyda:rofl2:

reklama
Witam wszystkie mamusie :-):-)
Dawno nie zaglądałam na forum. Jestem mamą dwóch córeczek - bliżniaczek :-):-).
Małe za kilka dni skończą 8 miesięcy. Jak się urodziły miały 2430 i 2480. Urodziły się przez cc w 36 tyg., Teraz ważą prawie 9 kg :-):-) Jest co nosić;-) Całą nockę przesypiają ładnie, idą spać o 21:00 a wstają o 6:00-7:00.

Pozdrawiam wszystkie mamusie

Do góry