reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Cierpie, nurofen nic nie dal. Nienawidze mojej 8 mimo iz jej juz nie ma!
.

Kluliczku...na mojá 8 silne tylko ketanol dzialal... lekarz Ci nie wypisal? ....:sorry2:
witaj Kamila

wstretnamalpa
musicie fajnie wygládac z małżem ;-) lubie takie pary :) między mną a mąłżem 25 cm to nie aż taka różnica:-p

Reni_ferek ja nie wiem czy to ma znaczenie ile się dzidzia rodzi ja miałam 58cm i niewiele więcej urosłam bo 160 i moj małż miał 58 i 185 ma.... Filipek urodził się 59 mam nadzieję, że też w tatkę się wda:cool2:

wstretnamalpa musicie fajnie wygládac z małżem ;-) lubie takie pary :) między mną a mąłżem 25 cm to nie aż taka różnica:-p
taaaaaaa fajnie wyglądaliśmy....ale to było dawno i nieprawda:-(kiedyś było miedzy nami 60kg różnicy a teraz jest może z 30 i to z mojego powodu:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki wstretnamalpa ( naprawde oryginalna nazwa:-D:-))za komplement ale jaka ja znowu laska:no:zostalo mi jeszcze 5 kilo do zrzucenia.

Bylam u lekarza no i babka mi powiedziala zebym odstawila sztuczne mleko bo to pewnie przez to mala ma problem z kupkami.No i mam karmic tylko z piersi.
Ja tez wole karmic tylko z piersi ale jak przepisali mi tydzien temu gaviscon to musialam mieszac raz sztuczne raz z piersi,bo z piersi jak probowalam odciagac to nigdy nie odciagnelam na raz 120 ml a tyle trzeba bylo do tego gavisconu.

Kochane co do koloru oczu to moge wam mały wykładzić zapodać jesli któras ma ochote i same sobie potem sprawdzicie jakie oczy czy włosy tudziesz grupe krwi itp moze miec malenstwo;-)

reklama
Do góry