reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

witaj Kamila :-)

co do koloru to moja na początku miała jasne niebieskie, potem zrobiły się ciemniejsze, teraz trochę szaro-niebieskie są, ale zauważam przebłyski zieleni chyba :-) podobno do 6 miesiąca kształtuje się kolor - jak dobrze pamiętam :sorry2:

śliczne zdjęcia :-)
masz dwie córeczki?

reklama
U nas z kolorem oczu wielka niewiadoma...Od samego początku Piotrek ma mocno niebieskie oczy..Robia sie jaśniejsze jak jest senny...nic a nic sie nie zmienia...a to ciekawostka bo ja mam bardzo ciemne...mąż ma hmmm zielono szarawo piwne (;-) )...cała moja rodzina brązowe...a tylko mój teściu ma niebieskie...no i kto by pomyślał że moje marzenie sie spełni i moje dziecko będzie miało niebieskie ślepka :-)

ja mam oczy prawie czarne a maz zielono-piwne! Krystianek jak kazde dziecko na poczatku mial niebieskie a od jakiegos czasu robia sie zielone z przeblyskami piwnego...

Witaj Kamila :)
śliczne zdjęcia, a co do oczu to Filip tez na razie niebieskie, ja z mezem mamy zielone ale w rodzince zdarzają sie niebieskie wiec kto wie moze takie zostana;-)

Oleńka ma oczy jakies takie dziwne - niby od początku szare, ale wczesniej ciemniejsze teraz jakby troche jaśniały i jak twierdzi mój brązowooki mąż, z brązowmi plamkami:-) Ja oczy mam szaroniebieskie więc się nie obraże jak moja ciemnoblond Nuncia będzie miała oczka po mnie.:tak::tak::tak:

Dziekuje!!Tak mam dwie coreczki.No i wlasnie mam problem z moja niunia bo ma refluks i i daje jej gaviscon a teraz ma zatwardzenie.Przed chwilka biedna tak sie meczyla bo nie mogla zrobic i biedna tak plakala ze mi jej szkoda zaraz dzwonie do lekarza mam nadzieje ze mnie przyjma dzis.A znacie jakies sposoby na zatwardzenie

a co do oczek to widze ze wszystkie musimy chyba jeszcze poczekac na koncowy rezultat:-)

umowiona jestem na 5.30 ale sie boje ze nie zdaze do apteki bo tu gdzie mieszkam nie ma calodobowych:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kamila nie musiasz pisac za kazdym razem nowego posta wystarczy nacisnac edytuj przy starym i moizna dopoisac co sie zapomniało;-)

Do góry