reklama
klaudia011
Fanka BB :)
macie racje dziewczyny....przecież robie wszytko co najlepsze dla mojego synka!! kurde przykre to było jak cholera...ale olewam babe...
dzięki!! musiałam się wyzalić!
poletka
Fanka BB :)
Klaudia- tak jak pisały dziewczyny nie przejmuj się- jesteś dobrą mamą!!! szpital dla dziecka tylko w ostateczności.
Ja w codziennych sytuacjach nie daje sobie nagadać ale jeak chodzi o dzieci to momentalnie łzy w oczach mam i języka w buzi mi brakuje
Ja w codziennych sytuacjach nie daje sobie nagadać ale jeak chodzi o dzieci to momentalnie łzy w oczach mam i języka w buzi mi brakuje
EmilkaT
styczeń 2009...
a ja mam odwrotnie jak ktos tylkoi zaczyna krytyke w związku z małą to ja jestem wsciekła w trzy sekundy...i zwykle ucinam dyskusje mowiąc "moje dziecko, moja sprawa - koniec dyskusji" ...chyba sie nasłuchałam o przejściu na butelke wystarczająco i teraz jestem cieta okropnie...ale co swoje w domu na osobności przezyje to moje :-(
klaudia babie sie ruszyć nie chce więc gada tak od rzeczy bo co ma gadać...a jak przyjdzie następnym razem to zapytaj jej czy ona jest od gadania i krytykowania czy od pomocy? i zapytaj czy będzie przychodzic do ciebie i pomagać jak mały złapie w szpitalu rota jakiegoś...czy wtedy to juz będzie tylko twoje dziecko i twoja sprawa!
klaudia babie sie ruszyć nie chce więc gada tak od rzeczy bo co ma gadać...a jak przyjdzie następnym razem to zapytaj jej czy ona jest od gadania i krytykowania czy od pomocy? i zapytaj czy będzie przychodzic do ciebie i pomagać jak mały złapie w szpitalu rota jakiegoś...czy wtedy to juz będzie tylko twoje dziecko i twoja sprawa!
macie racje dziewczyny....przecież robie wszytko co najlepsze dla mojego synka!! kurde przykre to było jak cholera...ale olewam babe...
Przecież po to tu jesteśmy, żeby mieć się gdzie wypłakać i żeby miał nas kto pocieszyć ;-)
Dobrze, że już lepiej się czujesz :*
no co za głupia pindaa ja się wczoraj tak wkurzyłam i było mi tak przykro...środowiskowa była zrobić zastrzyk młodemu, i zrobiła mi wykład jaką ja to matką jestem ze zezwoliłam na zastrzyki tak małemu dziecku, ze powinnam z nim do szpitala isc itp. ehh jak mi było przykro....z naszym szpitalem to wcale nie taka prosta sprawa dzieci przywlekaja z niego rote i inne dziadostwa...ehh szkoda gadac moze faktycznie zła matka ze mnie :-(
też się wkurzyłam echhhhhhh
Klaudia spoko spoko - pindziora niech sie cmoknie w dupke i zajmie swoimi dziećmi...albo wnukami a ty sie nią nie przejmuj
mamjakty
styczniówka 2009
wszystkiego najlepszego dla Oleńki
reklama