reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
do mnie tez dzwonia non stop ale na szczescie ten nr ma jeszcze 4 dni:tak:;-)
a to ubezpieczenie ato jakas bielizna ..

a mi sie dziewczyny łóżeczko rozeszło w szwach dosłownie (mam podarowane uzywane łóżeczko turystyczne/kojec) więc nowy zakup mnie czeka buuuu jakby któraś miała do sprzedania to dajcie znać :-)

a ja się wczoraj tak wkurzyłam i było mi tak przykro...środowiskowa była zrobić zastrzyk młodemu, i zrobiła mi wykład jaką ja to matką jestem ze zezwoliłam na zastrzyki tak małemu dziecku, ze powinnam z nim do szpitala isc itp. ehh jak mi było przykro....z naszym szpitalem to wcale nie taka prosta sprawa dzieci przywlekaja z niego rote i inne dziadostwa...ehh szkoda gadac moze faktycznie zła matka ze mnie :-(

No co ty Klaudia oszalałaś???? Jaka zła matka????
trzeba było tą kobite w dupsko kopnąć na "dowidzenia" :dry:
Lepiej by było jakby dziecko samo leżało w szpitalu...? Jakby przyniosło ze sobą jakieś badziewie...jakbyś ty sie tym zaraziła i potem infekcje by krążyły po całej rodzinie???? Jezu co za kobieta...Każdy ma prawo do swojego zdania ale NIGDY nie daj sobie wmówić że jesteś złą mamą...Jestes cudowną mamą...najlepszą jaką Filip mógł sobie wymarzyć...!!

Sie normalnie wkurzyłam no.....:dry:

Klaudia - przyszła baba, pogadała sobie i poszła... olej sprawę i nie dołuj się. Twojemu synkowi potrzebna jest silna, cierpliwa i uśmiechnięta mama, która pomoże mu przejść przez trudne chwile. Zdrówka Filipkowi życzę!

reklama
właśnie Klaudia, nie ma co się przejmować jakimś babsztylem, której dupska nie chcę nie ruszyć, na pewno Filipkowi byłoby lepiej w szpitalu :baffled: :baffled: porażka, maszkaron jeden :dry:

Do góry