reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny! Trochę mnie to przeraziło w pierwszej chwili, ale mimo wszystko się cieszę. Tylko mam nadzieję, że nie wyskoczy już w grudniu, bo będą z Julką jeden rocznik ;-)
klaudia011
jejuz tymi zasiłkami to jest dramat...a ta biurokracja czlowieka wykonczy kiedys....
moja mama miala SM i do konca nie chcieli jej przyznac dodatkowego zasiłku, jeju ile my sie za tym uchodzilismy...uzałatwialismy...komisje itd...a oni twierdzili ze jak mama staje na wlasne nogi i sie porusza w jakis sposob to jej sie nie nalezy...
mam nadzieje ze u Cebie anihira pojdzie to bez wiekszych problemow, trzymam kciuki
Black serdeczne gratulajce :-):-)
moja mama miala SM i do konca nie chcieli jej przyznac dodatkowego zasiłku, jeju ile my sie za tym uchodzilismy...uzałatwialismy...komisje itd...a oni twierdzili ze jak mama staje na wlasne nogi i sie porusza w jakis sposob to jej sie nie nalezy...
mam nadzieje ze u Cebie anihira pojdzie to bez wiekszych problemow, trzymam kciuki

Black serdeczne gratulajce :-):-)
Black:-):-):-)
gratulacje
oj szybkie te stycznióweczki;-)
ja też już dwa razy test robiłam, ale ja chyba mam znów cykle bezowulacyjne, więc u nas rosyjska ruletka,jak się przytrafi owulacyjny to sukces będzie;-)a jak nie to od września zaczynamy leczenie raz jeszcze;-)
gratulacje
ja też już dwa razy test robiłam, ale ja chyba mam znów cykle bezowulacyjne, więc u nas rosyjska ruletka,jak się przytrafi owulacyjny to sukces będzie;-)a jak nie to od września zaczynamy leczenie raz jeszcze;-)
BlackWizard
Szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że to tak szybko nastąpi, co prawda starać się staraliśmy, ale przecież niektóre pary starają się latami ;-) Widać mamy szczęście ;-) Dzięki dziewczyny za gratulacje ;-)
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
black gratulacje!! ja też już raz teścik robiłam i nic, z tym że ja to jednak chyba bym nie chciała jeszcze, sama nie wiem. jak wydawało mi się że jestem już to nawet już się ucieszyłam, ale jak test wyszedł pozytywny to odetchnęłam z ulgą. jedyne czego się boję to tego że sobie nie poradzimy z kredytem i 2 dzieci.
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Black gratulacje ogromniaste!!!!

reklama
BlackWizard
Kasia my na szczęście nie mamy problemów finansowych i wiem, że damy radę. Wiem, że to będzie wyzwanie, ale się cieszę. Chciałam to mam ;-) Jesteśmy strasznie szczęśliwi, a najzabawniejsze jest to, że to owoc nocy poślubnej, a tego życzyła nam moja teściowa i wykrakała