reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Ja mam xlandera xq i póki co mam zamiar korzystać z niego...nie wyobrażam sobie kupna nowej spacerówki..taki wybór:szok::szok:ciężko wybrać a jak juz człowiek się na coś zdecyduje to sie okazuje że oczekiwał czegoś innego...ja zmienie wózek jak młoda będzie starsza a ja będę wiedziała czego mi brakuje w naszej spacerówce i czego oczekuje od nowej:tak:

reklama
Ja też już rozgladam sie za spacerówka dla moich bliźniaków bo już mam dość tej karocy, która nigdzie się nie mieści :angry: teraz jezdzimy po sklepach z miarą i sprawdzamy czy nam do windy na długość wejdzie :-) generalnie nawet w sklepach gdzie jest wieeelki wybór wózków to i tak bliżniaczych jest mało np 5 z czego 3 sa po 2,5 tys.............porażka :-( znalazłam świetny na allegro ale za 1200 :baffled: no ale cos czuję że poświece tą kasę z becikowego, rodzinnego i ubezpieczenia i kupię heh w koncu ten już bedzie służył przez jakieś 3 lata :-)

Ja też rozglądam się za spacerówką i mniej więcej wiem czego oczekuję. Niestety w moim miasteczku są dwa sklepy, w których wybór jest pomiędzy Baby Design i Coneco:-( Zależy mi bardzo na lekkim wózku bo teraz mam strasznie ciężki po starszym dziecku i już mi kręgosłup pęka jak go znosze i wnoszę do domu.
Znalazłam jakiś artukuł dot. spacerówek może się przyda:
Jak wybrać dobrą spacerówkę

eeeeejjjjjjj Adiva fajny ten wózek :-):tak: a są takie tylko z 4 kołami?
Bo ja kiedyś pchałam pod górę na podjeździe 3 kołową spacerówkę mojej siostry z chrześnicą w środku i myślałam że mi serde pęknie z wysiłku hihihihihihihihihi
i jakoś tak się zniechęciłam do 3 kołowych wózków :-D;-) ale może niepotrzebnie....może miałam złą technikę :rofl2:

Tzn z tego co sie dowidziałam to firma Hauck ma różniste wózki...wrzuciłam ten bo mi sie podobają takie 3 kołowe :-)

WÓZEK SPACERÓWKA FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA (610246185) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze sie takiego czegoś doszukałam...na naszą kieszen i jakiś taki fajny...no i ma rączke przekładaną :-)tylko że przyciężkawy ale ja i tak wózek mam w piwnicy bo nie chce mi sie nic targać na 3 piętro ;-) wystarczy że dzieciak prawie 8 już waży
http://www.allegro.pl/item610179815_wozek_primo_abc_design_coral_pink_alu_7_8_kg.html ten znowu jest leciutki

Ostatnia edycja:
AdiLea ja właśnie obstawiam tę MAGIC ESPIRO, ale najpierw ja obejrzę. U nas na pierwszy plan wysunęła się możliwośc zmieszczenia 2 wózeczków (jeden to nasz zapp) plus zakupów w naszej Fabi. Mamy tej firmy królika (bunny) parasolkę, taka prosta, może byc, ale w zimowym ubranku Jaśkowi już niezbyt wygodnie w niej było. Szkoda, że quinny zappa nie robią w ciut wiekszej wesrji ale rozkładanego :-(.

reklama
Poczytałam troszkę opinii na temat tego FIZZION i niestety d***a:baffled: Koła bez amortyzacji a jak się przełoży rączkę tak, że dziecko do przodu to trzeba kroczkami gejszy chodzić żeby się o kółka nie przewrócić. No i najgorsze to płytka budka- jak dziecko siedzi to jest całe wystawione na wiatr na zdjęciu nawet bok wózka jest na wierzchu. A myślałam, że znalazłam swój typ- nic to trzeba szukać dalej.

Do góry