reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Poczytałam troszkę opinii na temat tego FIZZION i niestety d***a:baffled: Koła bez amortyzacji a jak się przełoży rączkę tak, że dziecko do przodu to trzeba kroczkami gejszy chodzić żeby się o kółka nie przewrócić. No i najgorsze to płytka budka- jak dziecko siedzi to jest całe wystawione na wiatr na zdjęciu nawet bok wózka jest na wierzchu. A myślałam, że znalazłam swój typ- nic to trzeba szukać dalej.

Chyba czytałyśmy to samo....szukamy dalej...

reklama
A my się przywitamy
Jestam mamą styczniowego urwisa Kuba urodził sie 27 stycznia w szpitalu w Lublinie przez poród "naturalny" :wściekła/y: który z natura miał niewiele wspólnego :wściekła/y: Zaczełam przeglądać forum i strasznie fajne jest. Super mamuśki super dzieciaczków jesteście;-)Dlatego postanowiłam mniej anonimowo się udzielać:-p

A my się przywitamy
Jestam mamą styczniowego urwisa Kuba urodził sie 27 stycznia w szpitalu w Lublinie przez poród "naturalny" :wściekła/y: który z natura miał niewiele wspólnego :wściekła/y: Zaczełam przeglądać forum i strasznie fajne jest. Super mamuśki super dzieciaczków jesteście;-)Dlatego postanowiłam mniej anonimowo się udzielać:-p
Witam Was gorąco!!!:-)
Cmokusie dla Kubusia!!

Dziewczyny pożalę się bo szlak mnie dzisiaj chyba trafi:wściekła/y: Kuba ze względu na rozszczep uzyskał status osoby niepełnosprawnej wymagającej rechabilitacji i opieki osoby drugiej. To powoduje że przysługują mu pieniądze z zasiłku rechabilitacyjnego. i dzisiaj dzwoni do mnie babka z mopr że muszę odebrac decyzje koniecznie dzisiaj bo oni mi ja wstrzymają i będę musiała z małym ponownie stawć na komisje i załatwiać wszystko od początku. Ja jej tłumaczę że jestem sama w domu nie mam z kim zostawić małego bo mąż w pracy do wieczora siedzi, a ona mi mówi że ona ma terminy i że to ja nie zgłosiłam się po 2 tygodniach po odbiór decyzji i że ona już nie może czekać. Tylko jak ja składałam tę decyzję to mi baba w sekretarjacie powiedziała że dzwonią jak wszystko jest gotowe.:no: Jak sobie pomyślę ile latania było po urzędach żeby to załatwić to mi się płakać chce A teraz wszystko od poczatku:wściekła/y: dochodzę do wniosku ze aby dostac w naszym państwie jakakolwiek pomoc trzeba być bezrobotną matką gromadki nieślubnych dzieci. A ja jestem za bogata i chcę okraśc nasze kochane państwo:wściekła/y::-(

Bardzo Ci wspolczuje. Chore to na maxa. Mojej znajomej powiedziano ze ma prawo do dofinansowania, no to zlozyla na kuchenke z zabezpieczeniem przed dzieckiem. I odpowiedzieli ze nie dadza bo do kuchenek tego typu to tylko dla niewidomych, a ona ma autystyka nadpobudliwego.
A teraz to bym dzwonila codziennie do nich z pytaniem czy juz sa papiery, po kilka razy... Durne baby, oby im zycie tak oddalo

Ostatnia edycja:
A teraz z innej beczki. Robiłam dziś test i Julka będzie miała rodzeństwo. Staraliśmy się, bo chcieliśmy szybko, ale nie myślałam, że tak szybko się uda. A więc będę styczniówką 2010 :tak:

Black GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejne styczniowe maleństwo :-D Dużo zdrówka dla was :*

reklama
anihira - współczuję strasznie, mam nadzieję że uda Wam się bez ponownej bieganiny. trzymam kciuki.
Black - gratulacje!!!!!!! zdróweczka dla Was ;-):tak:

Do góry