reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

BlackWizard - gratuluję.
i ciąży, i odwagi, i takiego super pozytywnego podejścia :-D
życzę Ci przede wszystkim dużo zdrówka i siły :tak:

reklama
Chciałabym się przywitać.

Mój syn Grześ urodził się 04.01.2009r., w 39tygodniu ciąży, siłami natury. Miał 54cm wzrostu i 3250g. Teraz waży 6750g, nie wiem ile ma wzrostu, bo nie umiem zmierzyć :)

Dołączam zatem do grona, dużo zdrówka dla Was i dzieci!

Witaj Essi :-), dopisałam Cię do listy

Ostatnia edycja:
Essi witaj!!!

do nas dzisiaj przyszła paczuszka z próbkami bebilonu (kaszka i mleko modyf. 2) i łańcuszek do smoczka hi hi tylko że Blania bezsmoczkowa.

a ja nie dostawałam nic w szpitalu wiec żadnych ankiet nie wysyłałam :-:)no:

a tak wogóle to znalazłam sposób na mojego synka żeby mi nie ryczał w wózku...kupilismy mu wiatraczek przyczepilismy do wózka..i teraz jak się obudzi...czy nim zaśnie patrzy sobie na niego jak się obraca...i krzyku nie ma :tak::-D

reklama
Black Gratuluje:-):-)
a u nas były ankiety dostałam w szpitalu pudełka z próbkami i segregatorem - mam w nim ksiazeczke i wszystkie papiery małej;-) ale nic innego nie dostałam! Tylko dzwonil z jakas tam ankieta ale nic poza tym;-)
Klaudio super pomysl, ja mojej misiaki pluszowe kupilam na sznureczku i tez zachwycona.. ale ona wózio lubi:-)

Do góry