reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

my znowu caly dzień na spacerkach, jeździmy od dzisiaj spacerówka bo mnie szal juz brał przez ta gondole....nie wiem czy młodemu za cieplo w niej bylo czy nic nie widzial ale darl sie jak cholera....a dzisiaj spacerowka rozlozona na plasko i bylo ok :tak::-D

reklama
Moja mala tez wscieka sie na gondole. Wkładam ja w fotelik samochodowy i jest lepiej ale nie do konca. U nas psrawdza sie nosidełko ale moj kregoslup srednio to znosi. Musze kupic jakas spacerowke bo ta z atlantica montuje sie tylko przodem do kierunku jazdy i boje sie ze cos sie Hance stanie a ja nie bede tego widziec. Tylko nie wiem jaka wybrac..?

no własnie ja tez szukam jakieś spacerówki :tak: bo moja Karolcia również się wścieka :sorry:
AdiLea jak wypatrzysz coś fajnego to daj znać - ja nie mam cierpliwości do czytania i szukania :zawstydzona/y::-:)baffled:

ja chciałam kupic spacerowke bo ta ktora mamy jest pozyczona i pal szesc ze jest starodawna i paskudna ale zjezdza mi w jedna strone ciagle i tak mnie to wnerwia, tak niewygodnie sie prowadzi przez to ze mnie krew zalewa jak ja prowadze! :-(
tylko mnie niestac bylo zeby kupic wozek za tysiac zlotych ani nie stac mnie na spacerowke za kolejny tysiac...i tu jest problem...bo sa fajne a i owszem ale ceny...szok...

ja chciałam kupic spacerowke bo ta ktora mamy jest pozyczona i pal szesc ze jest starodawna i paskudna ale zjezdza mi w jedna strone ciagle i tak mnie to wnerwia, tak niewygodnie sie prowadzi przez to ze mnie krew zalewa jak ja prowadze! :-(
tylko mnie niestac bylo zeby kupic wozek za tysiac zlotych ani nie stac mnie na spacerowke za kolejny tysiac...i tu jest problem...bo sa fajne a i owszem ale ceny...szok...
no to ja mam tak samo - nasz "dyliżans" też jest pożyczony, starodawny, ciężki i ciągle skręca w prawo :eek::eek::eek: jak go prowadzę jedną ręką (bo w drugiej pies) to musze nieźle się napocić żeby jechać prosto :szok::szok::szok: a jak trzymam obiema rękoma to w jednej mam ciągle napięte mięśnia :-p:-p:-p wnerwiające jest to strasznie :no::no::no: aż wstyd wyjechać takim wozem w miasto :zawstydzona/y::tak::szok: no ale co zrobić.....

...i też nie stać mnie na wypasioną spacerówkę ....:crazy::crazy::crazy:

U nas T. się rozpuścił jak dziadowski bicz i zarzadał tropienia nastepnego zappa uzywanego, bo jest wygodniejszy niż nasza parasolka. No ja wiem, że wygodniej byłoby dwa zappy wrzucac do bagażnika i potem można nawet z dwoma łazic w pojedynke :-p. Ale zapp sie nie rozkłada, a Tusiek kiedys wyrośnie z fotelika i co, mam go wtedy do nierozkładalnej spacerówki wkładac? Dzis siedzę i szukam i sama nie wiem, za te sama cene co używanego zappa kupię nowy tego typu, oczywiście gorszy jakosciowo, płytszy w siedzisku i wiekszy przy składaniu (jakieś 10cm w jedna i do 6 w pozostałe), ale z rozkładanym oparciem. Już wybrałam jeden z dostepnych (wszystko to samo...), który mam szansę obejrzec najpierw w sklepie. I teraz będę namawiac T. żeby jeszcze sie pomęczył do września jakoś, bo teraz kupowac to ciut mocno bez sensu chyba...

wybór spacerówki już mnie wykańcza - tym bardziej, że w mojej mieścinie są dwa sklepy z wózkami i kiepski wybór - głównie chicco, wszystkie takie podobne - nie podobają mi się :-( bardzo zależy mi na tym, żeby było duże siedzisko, bo młoda jest już duża, a przecież na zimę ta spacerówka też musi być, więc żeby dało się ją swobodnie zapakować w kombinezonie. myślę nad tym peg perego, co dziewczyny polecały, tylko mężu mój nie jest przekonany do rączki i kółek - mi się taki wózio podoba
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: LAMBDA spacerowy 2009
spełnia moje wymagania, ale jest drogi :-:)-( i do tego nie bardzo mam jak na żywo go zobaczyć :-:)-(

Ja szukam spacerowki idealnej. Lekkiej, w przystępnej cenie, jednoczesnie stabilnej, porzadnie wykonanej i bezpiecznej. Musi mieć min 4 kółka, rozkładane na płasko oparcie, mieścić się w bagażniku. Strasznie podoba mi się x-lander xq ale jest troszke za duży. Macraleny odpadaja bo przy moim wzroście wygladałoby to smiesznie i mam wrazenie ze dziecku jest w nich nie wygodnie. No i ta cena… Nie podobaja mi się wózki z baby design. Zdecydowałabym się na bebe Comfort BEBE CONFORT wózek VIVA 4kol PROMOCJA Sklep Wwa (610858633) - Aukcje internetowe Allegro ale nie ma barierki i ten stelaż wydaje się jakis niestabilny. Ewentualnie mogłoby być chicco CHICCO WOZEK SPACEROWY FOR ME 2w1 IDEALNY! (617893473) - Aukcje internetowe Allegro albo CHICCO WÓZEK CT 0.4 WERSJA ZIMOWA + BARIERKA!!! (613276076) - Aukcje internetowe Allegro ale cena tego pierwszego jest zaporowa i nasłuchałam się o nich wiele złych opinii. Podobaja mi się te slapi Ultralekki wózek SLAPI + MEGA GRATISY!!!!! (618343520) - Aukcje internetowe Allegro zaczepilam jakas babcie z tym wozkiem i wiem ze super się nim jezdzi po parku. Ewentualnie w gre wchodzi WÓZEK SPACERWY PARASOLKA MAGIC ESPIRO BABY DESIGN (618810252) - Aukcje internetowe Allegro chociaz nie jestem przekonana do konstrukcji. Tak na prawde to idealny dla mnie byłby jakis graco bo wydaja się ‘porzadne’ i stabilne ale sa za ciezkie… Mama smieje się ze mnie ze Hanka wczesniej zacznie chodzic niż się zdecyduje. Wozek gleboki wybieralam 9 miesiecy:-p;-)

reklama
też nad tym slapi się zastanawiałam, ale tam podnóżek chyba nie jest regulowany no i siedzisko chyba nie jest zbyt duże - ale ogólnie wózek fajny :tak:;-)

u Was też tak wietrznie jest? no masakra jakaś :/

Ostatnia edycja:
Do góry