reklama
kochana ty sie tak nie goraczkuj ja jestem przed toba;-):-)
Ja też!!!;-)
ja jak na razie walczę i nie mam rozstępów ale z tego co piszecie to właśnie wkroczyłam w te najgorsze dwa tygodnie :-( troszkę się ich boję pod tym względem ale jeśli rozstępy się pojawią to trudno, jakoś będzie trzeba z nimi żyć. cycki i tak już mam całe w rozstępach i to jakich
Ja na razie nie mam, też walczę, mam nadzieję, że już nie powstaną ale kto je tam wie:-)
Ja też!!!;-)
hehe, widze, że niechcący uderzyłam w czuły punkt... niestety u każdej z nas inaczej będzie to wyglądało. Moi znajomi mieli termin porodu na ósmego stycznia i do tej pory nic, ich córka siedzi twardo w brzuchu, a mój gagatek ma jeszcze dwa tygodnie i już się pcha na świat.
czyści mnie dalej, w nocy miałam takiego cykora, że na siku wstałam tylko raz, a Ksawek tak się wierci w brzuszku, że ledwo wyschną mi łzy w oczach po jego jednym uderzeniu, to już mam następne.
W ogóle to mnie wczoraj rozbroił mój ginekolog, mówi tak:
- oooo to pani jeszcze chodzi, no jak tam się czujemy?
na co ja robie minę cięrpiącej i pokazuje, że mam już tej ciąży po kokardkę
na co on z rozbrajającym uśmiechem : to ja pani może odwiert zrobie, odrazu pojedziecie na porodówke (ten "odwiert" to się tylko tak nazywa, po prostu się pęcherz płodowy odkleja od ścianki- ale wole więcej nie wiedzieć)
ja: zbladłam i mówie, że nieee..to ja poczekam- jakbym mogła to bym chyba uciekła, na szczęcie facet jest ok.
BlackWizard
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
wpadam przywitać się i zameldować, że nadal jestem w dwupaku ;-).
Wczoraj wieczorem mała mi główką tak wywijała i rączkami, że myślałam, że padne. Nie dała mi kompletnie spać, przez co samopoczucie dziś takie sobie.
Uciekam na zakupy, tak w ramach polepszenia sobie nastroju ;-)
wpadam przywitać się i zameldować, że nadal jestem w dwupaku ;-).
Wczoraj wieczorem mała mi główką tak wywijała i rączkami, że myślałam, że padne. Nie dała mi kompletnie spać, przez co samopoczucie dziś takie sobie.
Uciekam na zakupy, tak w ramach polepszenia sobie nastroju ;-)
klaudia011
Fanka BB :)
Ja po wizycie!
Młody waży 3800!
lekarz powiedział że mogę rodzić w każdej chwili...rozwarcie 3cm....zobaczymy co z tego będzie...mi się wcale nie śpieszy....
Co do rozstępów to u mnie jak na razie ich brak..i mam nadzieję że tak zostanie do końca!
Młody waży 3800!
lekarz powiedział że mogę rodzić w każdej chwili...rozwarcie 3cm....zobaczymy co z tego będzie...mi się wcale nie śpieszy....
Co do rozstępów to u mnie jak na razie ich brak..i mam nadzieję że tak zostanie do końca!
reklama
Kluliczek
Babka z laską
Melulu w domciu po KTG, teraz idzie polulac, wieczorkiem wpadnie pewnie na chwilkę :-).