reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

ja mam nadzieje ze u mnie tezherbatka zadziala
tez pije 3 razy dziennie ,ale moze to za malo :confused::confused:n ona jakos tak slabo sie zaparza

reklama
Nam na szkole rodzenia położna tak radziła. Ale ona raczej porodu nie przyspiesza (herbata:-D-nie położna) tylko wzmacnia macicę i skraca drugą fazę porodu.
Zobaczymy!!!;-)

Hmm to ja już sama nie wiem czy pić te malinki czy nie?!
no i kiedy zacząc bo raczej wolałabym dotrwać do terminu :-) nie śpieszy mi się jeszcze..

Klaudia011 - posłuchaj poniższego, tam mówią ż od 36 tc :-)

Misja mama: Jak przyspieszyć poród? - Wideo - Aktualności - Dzień Dobry TVN

dev007pp___.png

Ja po dzisiejszym KTG mam sie zgłosic na oddział 12 stycznia i tam będę czekac już na cc!! Mają mi tam zrobic usg i badanka i moze mała wychodzic:tak:

no to Kasia, jak moja mała nie wyjdzie wczesniej to ja tez 12 wybieram sie do szpitala i prawdopodobnie będa wywoływac poród - więc może nasze dzieciaki tego samego dnia sie urodza :-)

Fajnie okres KTG nadchodzi. Ja mam termin na 10.01. a na KTG idę 09.01. , a potem właśnie 12.01 jak nic się nie wydarzy.
KasiuJ82 ja też będę miała Laurunię, ale mam nadzieję, że nie cc.
Czemu Ty będziesz mieć cc, chciałaś? czy musisz?

No to rzeczywiście pewnie 12-13 stycznia będziemy miały wysyp :tak: Ja też po dzisiejszym ktg mam jeszcze się poturlać do poniedziałku i właśnie 12 już bezwarunkowo na oddział w oczekiwaniu na cc. No chyba, że coś wcześniej chwyci ;-)

EveLina28 jak fajnie!! Laura to piękne imię;-):tak:
Będę miała cc ze względu na stan oczu tzn. rogówki i siatkówki oraz ze względu na ułozenie miednicowe dziecka!
mamjaktyno to niezle ... w koncu to juz bedzie połowa miesiąca naszego;-)
all4seasonsmnie dzis gin uspokoila ze cc to nic strasznego ze dam rade!:tak:

reklama
ja wbiłam sie dziś bez rejestracji do swojej ginki...
troche mnie "odbębniła" czym sie lekko zasmuciłam...no ale dostalam sierowanie na badania (piatek)i w nasteony czwartek mam przyjsc na kolejna wizyte...jak na razie tetno dzidzi prawidlowe, odwrocona glowka do dolu, mocno przycisnieta juz do wyjscvia...przyszykowana corcia:-)

Do góry