reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Daga to jam mam podobnie. Wytarcie pupy któremuś z chłopców to dla mnie nie lada wyczyn;-);-);-) No i jeszcze jedna rzecz po której zawsze rozpoznaję że jestem w ciąży. Mycie zębów. Istny koszmar. Przy każdym ich myciu mam tak obrzydliwiy odruch wymiotny, że muszę je myć na raty

Kluliczek
Babka z laską
Przyłączam się do antykupkowej dróżyny
. U mnie mąż nieszczęśliwy, bo odmawiał przewijania. Najgorzej bedzie po 8, bo wtedy bedę 2 razy w tygodniu sama cały dzień i będę musiała sobie jakoś poradzić.
U mnie dzis troszkę lżej z mdłościami, a raczej ze zwracaniem, bo mdłosci nadal okropne :-(.

U mnie dzis troszkę lżej z mdłościami, a raczej ze zwracaniem, bo mdłosci nadal okropne :-(.
daga23
Entuzjast(k)a
Wlasnie mialam rozmowy w kibelku pierwszy raz a pociagnelo mnie po bananie. Bylismy na zakupach w markecie. Szlismy kolo stoiska z wedlinami i serami bardzo szybko sie ewakuowałam tak okropnie śmierdziało. A zabki jak myje to zawsze jest problem. Oj cos czuje ze te wymioty i mdlosci dopiero u mnie beda. Teraz sobie przypominam ze z Olcia gdzies w 7 tygodniu zaczelo mnie meczyc. Wytrzymamy babeczki!!!!!!!!!!!!!
A ja już po usg
i mamy 9 mm pęcherzyk jest tam gdzie być powinien. termin mam na 25 stycznia czyli w urodziny mojej mamy hehe ładny prezent. Okazało się że jest troche młodszy i musze sobie na suwaczku zmienić. No ale jestem happy, że wszystko jest dobrze.
dobrej nocki

dobrej nocki
ania.falko
Entuzjast(k)a
Czesc mamusie!!!!!
kilka dni nie zagladalam a tu tyle nas juz jest,ze ho ho:-)...u mnie brak apetytu nie usepuje...moge jesc tylko owoce,spie duuuuuuuuuuzo,duuuuuuzo ,ale ogolnie jest nie zle....brzus mi sie wydaje taki jakis wiekszy o wiele,piersi to 2 wulkany od ktorych lepiej z daleka........pierwszy raz od wielu lat nie pracuje i nudze sie straszliwie....no ale nic.....czekam na moja dzidziulinke

kilka dni nie zagladalam a tu tyle nas juz jest,ze ho ho:-)...u mnie brak apetytu nie usepuje...moge jesc tylko owoce,spie duuuuuuuuuuzo,duuuuuuzo ,ale ogolnie jest nie zle....brzus mi sie wydaje taki jakis wiekszy o wiele,piersi to 2 wulkany od ktorych lepiej z daleka........pierwszy raz od wielu lat nie pracuje i nudze sie straszliwie....no ale nic.....czekam na moja dzidziulinke

Cześć dziewczyny
Jestem w wielkim szoku, w poniedziałek dowiedziałam sie że będę mamą. To moja pierwsza ciąża. Oczywiśći mama stracha. W środę robiłam usg i według niego jestem w 6 tygodniu. w czwartek badałam Beta-hcg. wyszło 16065.Boje sie ze moje dzieciątko jest takie malnkie
.ma 3.21mm.
Jestem w wielkim szoku, w poniedziałek dowiedziałam sie że będę mamą. To moja pierwsza ciąża. Oczywiśći mama stracha. W środę robiłam usg i według niego jestem w 6 tygodniu. w czwartek badałam Beta-hcg. wyszło 16065.Boje sie ze moje dzieciątko jest takie malnkie

madzila - czego się boisz? Przy takiej becie wielkość dzidziusia jest odpowiednia
Biło już serduszko?
W ten weekend podobno mają być upały
Uwielbiam taką pogodę, ale jak na złość, się przeziębiłam. Obudziłam się z bolącym gardłem. Już w planach mam syrop z miodu, czosnku i cebuli, coś na gardło jeszcze można w ciąży?
W ten weekend podobno mają być upały

reklama
tabletki z podbiałem, isla np porzeczkowa, jakieś homeopatyczne do sssania (do nosa też jesli potrzeba) coś z propolisem, poza tym rutinoskorbin 3 razy po dwie tabletki,płukanie wodą z solą, z szałwią, w najgorszym wypadku duomox mozna nawet na tym etapie ciązy..syropki dla dzieci..