reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Ja dziś w planach mam pakowniae prezentow - na wszelki wypadek wczesniej. Mam tez zamiar jeszcze raz spojrzec do torby szpitalnej i ja moze przepakowac.... Okna juz umylam jakies 2 tygodnie temu - moze nie perfekcyjnie, ale zawsze.... W kuchni umyla mi Mama bo to skakanie po blatach i krzesełkach a te w pokojach dwoch umylam sama.... Mezu sie deklarowal, ale w koncu sama sie za to wzielam.
Teraz ide na chwilku sie polozyc bo mnie pod biustem gora brzucholka boli jak nie wiem i sie wyprostowac musze... pozniej sie wezme za robotki zaplanowane:tak: jak tylko moj len wewnetrzny mi na to pozwoli

reklama
Dziewczyny przestańcie się wygłupiać z tymi porządkami, bo wszystkie się rozpakujecie przed świętami :szok:

U mnie rozstępów, odpukać, do tej pory brak, chociaż brzuch mam ogromniasty - prawie całe 12 kg w tą piłkę mi poszło. Mam nadzieję, że tak zostanie :tak:

Nie mogę się cholercia zmobilizować do spakowania torby do szpitala. Tak odkładam z dnia na dzień, bo mam wrażenie, że jak się już spakuję to koniec - od razu pojadę na porodówkę :-)

Celinka jest w szpitalu , bo skoczyło jej ciśnienie, Melu moze mieć wiecej inf.
Celinka na razie leży na patologii, leki zadziałały i ciśnienie się poprawiło, ale nic jeszcze nie wiadomo. Albo ją wypuszczą w poniedziałek, albo zostanie tam już do końca i będzie rodzić przed terminem (ale o planowanej cesarce na razie nic nie wspominała). Więc na razie czekamy do poniedziałku.

Moze jakas mama ma juz taka plytke jak tak prosze o kontakt...

Spokojny Sen, Kołysanki prenatalne, bezsenność, sen, bicie serca, zdrowie, muzyka relaksacyjna, dla dzieci, noworodków, niemowląt, na dobranoc, serce, na sen, kołysanki, kołysanka, dla osób dorosłych, sny, miłość, serca, serca dwa, na sen
to wlasnie z tego linku sie dowiedzialam o takiej plycie podobno jest znakomita tylko oni maja siedzibe w Lodzi a ja mieszkam we Wloszech no i nie wiem jak ja zdobyc :-(
ma jakas mama taka plytke

reklama
landryneczka...a gdzie we włoszech mieszkasz?
bo mój mąż jeździ co weekend do włoch..jakby było po drodze to wiesz...damy rade;-)

Do góry