reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
no ja niestety już też nie pamiętam jak wygląda sex ale to jest wina tego że on jest ciągle albo w pracy albo na naszej budowie wiec jak wpada do łóżka żeby pospać ok. 5,6 godzin to nawet nie liczę na cokolwiek :-D ale tak to chyba nie miałabym nic przeciwko temu i nie uważam że byłabym wtedy wyrodną matką. jedyne co by mi teraz przeszkadzało to brzucholek, troszkę pewnie byłoby mi już teraz ciężko

Ja w pierwszej ciąży mogłam często i bardziej mi się chciało , ale w tej to tak jakoś jak przychodzi co do czego to mi się nie chce i koniec. Więc poprzestajemy na przytulaniu, ewentualnie są inne sposoby sprawienia mężowi przyjemności. Uważam,:-) że jak ktoś ma ochotę i może to lepiej się nie powstrzymywać , szczęśliwsi rodzice lepiej znoszą problemy , zdrowiej dla rodzinki.

icon+shock2.gif
icon+shock2.gif
icon+shock2.gif
icon+shock2.gif
icon+shock2.gif

icon_zalamka.gif
icon_zalamka.gif
icon_zalamka.gif
icon_zalamka.gif
icon_zalamka.gif

icon_rozpacz.GIF
icon_rozpacz.GIF
icon_rozpacz.GIF
icon_rozpacz.GIF
icon_rozpacz.GIF

byłam na przeglądzie dzisiaj ..................

z dobrych wieści:

icon_smile.gif
KTG wzorcowe;

icon_smile.gif
po raz drugi z rzędu udało mi się uniknąć żółtej kartki w postaci wagi zamazanej żółtym flamastrem;

icon_smile.gif
w tak zwanym pasie osiągnęłam 96 centymetrów;

icon_smile.gif
Młody nie jest szczególnie wielki;

z wieści mniej dobrych, a w zasadzie dla mnie przerażających:

icon_sad.gif
szyjka zaczęła się rozpulchniać i skracać
icon+shock2.gif
;

icon_sad.gif
skróciła się o jakieś 30%;

icon_sad.gif
mogę nie dotrwać w dwupaku do nowego roku
icon_rozpacz.GIF
;

icon_sad.gif
mam się oszczędzać
icon_rolleyes.gif

mi się wydaje, że ja nie prowadzę jakiegoś obciążającego trybu życia, a dottore twierdzi, że on po mnie widzi, że jestem energiczna
icon_diabel.gif

bez kitu - energiczna to jeden z ostatnich epitetów jakim mogłabym siebie obdarzyć
icon_pukpuk.gif

echhhhhhhhhhhhhhhh .....

kolejna wizyta już w poniedziałek
icon_zen.gif
icon_zen.gif
icon_zen.gif

zaczynam się bać
icon+shock2.gif

reklama
Do góry