reklama
Kluliczek
Babka z laską
Aniu wszystkiego najlepszego !!!!!
A jak Wam się podoba skrócenie sie kolejki przed naszym styczniem na liscie przyszłych mam? Listopad powoli zbliza się do półfinału, tylko patrzec na pierwsze grudniówki, a my nastepne w kolejce .
A jak Wam się podoba skrócenie sie kolejki przed naszym styczniem na liscie przyszłych mam? Listopad powoli zbliza się do półfinału, tylko patrzec na pierwsze grudniówki, a my nastepne w kolejce .
mamjakty
styczniówka 2009
też zwróciłam na to uwagę dopiero co na końcu byłyśmy .. ale powiem szczerze, że już nie mogę się doczekać jak dzidzia będzie z nami :-)
Kluliczek
Babka z laską
O rany, rzeczywiście, jeszcze przegoniła terminowe listopadówki . Niezauwazyłam...
Ja sobie powtarzam, byle do 12 grudnia, od wtedy zaczynam akcję meczenia męża (a wyposzczony, wiec kto wie, może to cos da), o ile Misiek nie zrobi(ł) numeru i nie przestał bawic się w batmana...
Ja sobie powtarzam, byle do 12 grudnia, od wtedy zaczynam akcję meczenia męża (a wyposzczony, wiec kto wie, może to cos da), o ile Misiek nie zrobi(ł) numeru i nie przestał bawic się w batmana...
noo raczej...zleciało,że aż sie nie chce wierzyc,że jeszcze tylko 2 miesiące..Moje malenstwo od ponad miesiaca ułożone jest główką "do wyjscia" takze jeszcze bardziej do mnie dotarło,że widac juz powoli mete mojej podróży zwanej ciążą...ahhh
marylion74
Zadomowiona(y)
Kluliczku my mamy podobne terminy, cielkawe kiedy urodzimy ? Z jednej strony nastawiam się jednak na ten styczeń, ale z drugiej coś mi się wydaje, że to pod koniec grudnia się wydarzy.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ja też mam termin na sam początek stycznia praktycznie, ale coś mam przeczucie, że jednak grudzień to będzie ciekawe czy mi się sprawdzi :-)