reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
Aniu wszystkiego najlepszego :-D!!!!!

A jak Wam się podoba skrócenie sie kolejki przed naszym styczniem na liscie przyszłych mam? Listopad powoli zbliza się do półfinału, tylko patrzec na pierwsze grudniówki, a my nastepne w kolejce :-p.

o tak też spojrzałam na listę i powoli zbliżamy się do końca. Też nie mogę się doczekać.

A jedna dziewczyna z grudniówek już się rozpakowała.

O rany, rzeczywiście, jeszcze przegoniła terminowe listopadówki :szok:. Niezauwazyłam...

Ja sobie powtarzam, byle do 12 grudnia, od wtedy zaczynam akcję meczenia męża (a wyposzczony, wiec kto wie, może to cos da), o ile Misiek nie zrobi(ł) numeru i nie przestał bawic się w batmana...

Ja sie chyba zestresuje, jak grudzien zacznie rodzic. Wtedy juz tylko my bedziemy w kolejce :-D Im starsza ta ciąża, tym mi szybciej czas leci. Dopiero mialam USG polowkowe, a tu juz 7 miesiac koncze!

noo raczej...zleciało,że aż sie nie chce wierzyc,że jeszcze tylko 2 miesiące..Moje malenstwo od ponad miesiaca ułożone jest główką "do wyjscia" takze jeszcze bardziej do mnie dotarło,że widac juz powoli mete mojej podróży zwanej ciążą...ahhh:happy:

Kluliczku my mamy podobne terminy, cielkawe kiedy urodzimy :)? Z jednej strony nastawiam się jednak na ten styczeń, ale z drugiej coś mi się wydaje, że to pod koniec grudnia się wydarzy.

reklama
Do góry