reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Wy tak reagujecie na cudze, a ja na moje, rozpływam się głupio, a dotychczas tak nie było. Na zasadzie, jak on slicznie bawi się, jak ślicznie rzuca się na podłoge wrzeszcząc i walac konczynami w nią, jak ślicznie urzadza awantury... Dobrze, że zdaje sobie sprawę z tego i troche panuje, bo bym dziecko w wiaderku trzymac musiała, tyk bym rozpusciła... :-p.

No i reklamy to łzy w oczach.

reklama
Wiem, że dla was to trochę dziwne ale postarajcie się zrozumieć moje poświęcenie. Jak już wcześniej pisałam jest on w naszym szpitalu duuuużym autorytetem i jest naprawdę dobrym fachowcem, tylko gbur....
Być może ja tez trochę wyolbrzymiam problem (jak to baba w ciąży). Dlatego tak trwam przy nim bo jego pacjentki są o wiele lepiej traktowane przy porodzie.
Ja mieszkam na wsi a szpital w którym będę rodziła jest szpitalem powiatowym. I jak to w takich miejscowościach bywa wszyscy wszystko wiedzą.

Elka w takim razie no cóż musisz zacisnąć zęby i dobujać się jeszcze te 2 miesiące :-) dasz radę - mam nadzieję że zostaną ci tylko ze 2 wizyty no może 3 :tak:
ale napewno jakoś przeżyjesz :tak:

trzymaj sie

Celinka83 apropo tego ręcznego przekręcenia..to czytałam kiedyś wywiad z Janette Kalytą i ona się nauczyła tej techniki od pewnej meksykanki (nie wiem czy dobrze pamiętam) i za pomocą kilku ruchów chustą potrafi obrócić i ułożyć dziecko :tak:

Późno bo późno ale dołączam jesli mnie przyjmiecie.
Na imię mi Patrycja i 9 stycznia mam zostać mamą Julitki.
Mam kochającego mężczyzne i wkrótce zostanę mamą.
Spełnia się moje marzenie.
Może i jestem młodziutka ale kocham już teraz moją córeczkę całym serduszkiem.
Pozdrawiam Was

reklama
Witam wszystkich:-)
też troszkę spóźniona chcę dołączyć do Was,
krok po kroku odkrywając kolejne wątki....
mam termin na styczeń/luty (ale nie jest on jeszcze dokładnie określony..)
także w sumie nie wiadomo, gdzie powinnam się zapisać?:-D
nie znam na razie płci (na własne życzenie-ale nie wiadomo czy sie jeszcze nie złamię w tym postanowieniu):tak:
mam 25, i plany dołączenia do taty dziecka (który obecnie przebywa zagranicą)
Ela

Do góry