reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Mamkajty - jakosciowo sie nie boje bo z Michasiem tez mialam Glucka i po jednym dziecku jest praktycznie jak nowa. Bede miala na zmiane. A uzywalam ja caly czas, na czas prania tylko zakladalam inna ale tak mnie szlag trafial jak na ta inna patrzylam ze jak wysychal Gluck to zakladalam spowrotem.

reklama
Melulu gratulacje dla kolezanki :-D
Mamjakty podziwiam za pranie w rękach. Ja po wypraniu jednej pary rajstop juz mam na rękach ogromne bąble.
Ja jestem tak optymistycznie nastawiona do porodu, ze boje sie, ze jak zacznie bolec, to mi przejdzie ten optymizm ;-)

A ja przyzwyczaiłam się do myśli że będe miała cesarkę (jak byłam na przedostatnim badaniu to lekarz mi powiedziała że dzidzia jest główką do góry i jak się nie przekręci na dniach to będzie cesarka)
a na weselu tak hulałam z moim męzem na parkiecie że malusia przekręciła się i już tylko naturalny pozostał :baffled: niby fajnie ale boję się jak cholerka :sorry2:

Moje przygotowanie na przyjscie 2 maluszków cały czas sie kręci :-) Łóżeczko na początek będę miała jedno odziedziczone po 2 letnim siostrzeńcu, wózek kupiłam na allegro jest wieeeeelki, normalnie karoca jak nic :-) do zwykłego małego sklepu nie mam szans wejść, a musze sprawdzić jeszcze winde :szok: Ciuszki na szczęście mam po znajomych a duzo będe ich potrzebowała - dwa razy tyle co Wy :-D
Pozdrawiam

hej laseczki

Patison super że u Ciebie i maluszków wszystko ok.

Celinka
dobre hi hi

Klaudia do niczego taka szkoła. Więcej na necie i z gazetek można się dowiedzieć.

Mamjakty ja nigdy nic dla małej nie prałam w płatkach także nie mam porównania.

Rondza śliczna jest ta pościel ale cena mnie powala. Ja sobie na razie pościel odpuszczam mam po Olci 2 komplety no chyba że będzie przypływ gotówki to się skuszę na nową.

Melulu gratki dla kumpelki super kinder niespodzianka :) i szybko jej poszło

a ja po glukozie jutro wyniki oby były dobre. Ale jak wróciłam do domu to pierwsze co to wc i musiłam to zwymiotować ważne że wytrzymałam 2 godzinki. Od razu lepiej na brzusiu się zrobiło.

Moja też jeszcze pupą w dól oby się przekręciła bo nie uśmiecha mi się cc. Ale jeszcze ma czas.

mamjakty gwarantuje Ci ze szybko Ci przejdzie chęc prania recznego.. Ja tak jak którąś z laseczek napisała bałąbym sie niedopłukania a to niestety w rękach często się zdąza a szczególnie po mydlin ach...
Ja tez bede odświężać w pralce na szybkim programie... Gorzej z tym prasowaniem potem

Melu gratulacje dla kumpeli.. No i nie wiem czy 10 godzin to mało.. ale wazne ze efekt koncowy najwspanialszy na swiecie!!!

A moja czercóweczka w szpitalu w nocy zaczeła bardziej plamić i po zrobieniu afery w szpitalu dostała luteinę, i cos jescze.. USG nie zrobili bo nowy aparat zepsuty a stary beznadziejny i na tym etapie i tak g... widać... Takze dalej nie wie czy ciąza żywa..

Anik jak to cesarka? Na tym etapie male sie jeszcze moze odkrecic. Nie strasz, bo na poniedzialkowym USG moj byl ustawiony tyłkiem do wyjscia. Na USG w 21tyg. byl glowka do dolu i sie skubany przekrecil przez te pare tygodni!!

Ostatnia edycja:
reklama
dokładnie dzieci w ostatniej chwili potrafią się obrócić. Także ja się jeszcze nie martwię.

dzwoniłam do laboratorium czy są już wyniki z glukozy mimo że na jutro po odbiór ale jeszcze nie ma mam dzwonić po 17.00 jestem strasznie ciekawa jak wyszły.

Do góry