justyna z wrześni
Wdrożona(y)
Dziewczyny nie martwcie się, będzie dobrze i wszystkie damy sobie radę. Zawsze przed nieznanym jest strach, a potem się okazuje, że strach ma tylko wielkie oczy. JA też bałam się przed pierwszą ciążą, że nie dam sobie rady, że nie będę umiała wychować synka, ale to wszystko się potrafi, bo macierzyństwo siedzi w nas. A pieniądze są zawsze do zarobienia - tak mówił mój Ś.P tatuś i zawsze to powtarzam! Rzeczy naprawdę śliczne i niezniszczone można kupić w tzw.lumpeksach. U mnie w mieście mam dwa takie, w których rzeczy są jak nowiutkie, a niektóre nawet takie są, bo kupuję z metkami, a o wiele tańsze niż w normalnym sklepie! Przy okazji witam nowe ciężarówki!
A, co do kurtki zimowej, to gdyby nie koleżanka, tonie miałabym w czym zimą wyjść i chyba byłabym skazana na siedzenie w domu, albo chodzenie w odpiętej kurtce. Stopy na szczęście mi nie puchną, więc z butami nie mam problemu! Mamjakty z pracą będzie wszystko dobrze! Spooky 27 życzę zdróweczka. Ania.falko bedzie dobrze. Ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam, że nie można jeść serów pleśniowych i dość długo jadłam i mam zdrowego i ślicznego synka!
A, co do kurtki zimowej, to gdyby nie koleżanka, tonie miałabym w czym zimą wyjść i chyba byłabym skazana na siedzenie w domu, albo chodzenie w odpiętej kurtce. Stopy na szczęście mi nie puchną, więc z butami nie mam problemu! Mamjakty z pracą będzie wszystko dobrze! Spooky 27 życzę zdróweczka. Ania.falko bedzie dobrze. Ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam, że nie można jeść serów pleśniowych i dość długo jadłam i mam zdrowego i ślicznego synka!
BLANKA