reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
ja też zabrałam kurtkę mężowi :tak: w moją się już nie mieszczę, a męża jest luźna i taka fajna dłuższa - sportowa więc nie widać czy to typowo męska czy damska :-) zimową chyba też Mu zabiorę - bo ma dwie, jedną sportową, drugą bardzie elegancką, więc sportową sobie przywłaszczę :-D gorzej z butami :-( jakoś stopy mi spuchły albo przytyły i chyba w moje kozaki nie zmieszczą się :-(

wracam do pisania ;-) miłego popołudnia!!

Ja jak na razie mieszczę się w swoje ciuchy, ale robi się coraz zimniej i brzusio coraz większy więc też muszę coś wykombinować ;-) Raczej od mojego to sobie nic nie przywłaszczę bo i tak będzie za duże:-)

ja też mam problem z butami, łydki to mi tak przytyły że niestety nie mieszczę się w żadne kozaki, - muszę poszukać czegoś bardziej uniwersalnego.

Dobrze ze julka urodziła się początkiem listopada i było dosyc ciepło wieć dochodziłam do końca w szmacianych adidasach .. ale tez sie martwie co bedzie teraz.. chyba od mamy pożycze bo ma szersze nogi..

Witam wszystkich baaaaaardzo serdelecznie :) doszłam do wniosku, że jest to dobre miejsce na to aby się przywitać :) Po krótce się przedstawię: Mam na imie Iza, oczywiście jestem w ciąży (pierwszej dodam!) i jestem kompleeeeetnie zielona w sprawach z nią związanych - to jest powód dla którego tu trafiłam =). Nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów, także proszę Was o cierpliwość i zrozumienie dla mojej zerowej wiedzy oraz pytań, które ewentualnie zadam na temat ciąży i dzieci hehe :) Warto może dodać, ż termin porodu wypada mi na 28 stycznia 2009r i jestem skołowaną pełną obaw przyszlą mamusią ; Także na razie to wszystko, chyba, że ktoś chciałby wiedzieć coś więcej :)))

Witam wszystkie przyszłe mamusie mam na imię Maja :-)Dziś postanowiłam do was dołączyć i dzielnie dopingować każda z was.Termin mam na 15 stycznia będę miała synka jestem 23 tygodniu ciąży.Są to moje pierwsze kroki na forum ale mam nadzieje ze szybko sie oswoję z tym wszystkim.Jest to moja pierwsza ciąża.buziaki

reklama
Do góry