reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
MamaOlafa gratuluję córeczki!!!!!!!!!!!!!!!

kuleczka ok tym potwierdzeniem płci z 12 tygodnia bym sobie nie zaprzątała głowy. Wiem że są takie przypadki co dziewczyny tak szybko poznają płeć ale to są wyjątki.

U nas było identyczna sytuacja ginek też w 12 tc mówił że może będzie ogonek ale ja tą wiadomość przyjęłam z przymrużeniem oka bo po co się nastawiać. Sam mi ginek powiedział że na tym etapie to różnie bywa. Jak byliśmy w 15 tc to maluszek nie pokazał się. A w 22 tc okazało się że będziemy mieli córeczkę.

Gratulacje Dziewczyny.. i synków i córeczek :)
Ciekawe czy jest jeszcze ktoś kto nie chce wiedzieć płci Dzidziusia do końca...
Oby u mnie się nie okazało że Maleństwo bedzie mi dupcię wystawiać do samego konca hihih

Dziękuję dziewczyny za gratulacje, które i Wam przekazuję:-) , ja bardzo się cieszę ,ten suwaczek różowy to sobie przygotowałam z nadzieją właśnie na malutką,,,,, cieszę się ogromnie.

Claudio011 ja np w pierwszej ciąży (4 lata temu)do końca nie wiedziałam,mieliśmy niespodziankę -co nie powiem też ma swój urok , aczkolwiek miło jest wiedziec.

kuleczka_ok To chyba na liscie zmienię Ci tego chłopca na nadal niewiadomą, co?

A mnie boli jak diabli. załatwiłam sobie zmianę opatrunku blisko domu, a okazało się że i tak musze latac po Warszawie, bo Teściowa musi mnie zameldowac koniecznie jutro :baffled:.

Marcia77 - fajnie, że masz już potwierdzenie na dziewczynkę :-) ja może w środę będę mieć potwierdzenie :tak: Mała wcale nie wydaje mi się, że jest malutka, moja mała też 400 gram ważyła w tym czasie i mi wydawało się, że to dużo - bo mała koleżanki ważyła chyba 360 gram :-D oby w sobotę Wam pogoda dopisała - trzymam kciuki ;-) i udanego wesela!!! :-):-)

Wstretnamalpa - hihi, gratulacje szczęściaro :wink: no i bardzo dobrze, że jednak z mężem się pogodziłaś :yes:

Elka2808 - cieszę się, że nastawienie co do płci dzidziusia się zmieniło i już jesteś spokojniejsza :-D GRATULACJE!!! :laugh2::laugh2:

MamaOlafa - gratulacje córeczki ;-)

Kluliczek - no współczuje Ci tych przeżyć z paluchem :-(

a ja dziś byłam u promotora, mam parę rzeczy poprawić i może uda mi się zrobić to do soboty, to Mu zaniosę, a w następnym tygodniu już oprawioną bym Mu dała :-D

Ostatnia edycja:
:-)CZESC Dziewczyny!
juz was przeczytalam i widze,ze humory wam dopisywaly:-D. Usmialam sie,ze hoho..
moje kochanie na sex zadnej ochoty nie ma i chyba zwariuje!!!!
a tak w ogole przez ostatnie 3 dni tak mi brzuch urosl,ze az dziwie sie sama patrzac w lustro. czas na nowe zdjecie!
dziewczyny czy wy tez sie takie szerokie w biodrach zrobilyscie??? ja strasznie!

acha i gratuluje dziewczynek i chlopczykow!!!
w 12 tygodniu nie widac plci bo jajeczka i wargi sromowe wygladaja tak samo,takze nie prawdziwe diagnozy...

reklama
Do góry