reklama
daga23
Entuzjast(k)a
MamaOlafa gratuluję córeczki!!!!!!!!!!!!!!!
kuleczka ok tym potwierdzeniem płci z 12 tygodnia bym sobie nie zaprzątała głowy. Wiem że są takie przypadki co dziewczyny tak szybko poznają płeć ale to są wyjątki.
U nas było identyczna sytuacja ginek też w 12 tc mówił że może będzie ogonek ale ja tą wiadomość przyjęłam z przymrużeniem oka bo po co się nastawiać. Sam mi ginek powiedział że na tym etapie to różnie bywa. Jak byliśmy w 15 tc to maluszek nie pokazał się. A w 22 tc okazało się że będziemy mieli córeczkę.
kuleczka ok tym potwierdzeniem płci z 12 tygodnia bym sobie nie zaprzątała głowy. Wiem że są takie przypadki co dziewczyny tak szybko poznają płeć ale to są wyjątki.
U nas było identyczna sytuacja ginek też w 12 tc mówił że może będzie ogonek ale ja tą wiadomość przyjęłam z przymrużeniem oka bo po co się nastawiać. Sam mi ginek powiedział że na tym etapie to różnie bywa. Jak byliśmy w 15 tc to maluszek nie pokazał się. A w 22 tc okazało się że będziemy mieli córeczkę.
klaudia011
Fanka BB :)
Gratulacje Dziewczyny.. i synków i córeczek
Ciekawe czy jest jeszcze ktoś kto nie chce wiedzieć płci Dzidziusia do końca...
Oby u mnie się nie okazało że Maleństwo bedzie mi dupcię wystawiać do samego konca hihih
Ciekawe czy jest jeszcze ktoś kto nie chce wiedzieć płci Dzidziusia do końca...
Oby u mnie się nie okazało że Maleństwo bedzie mi dupcię wystawiać do samego konca hihih
Dziękuję dziewczyny za gratulacje, które i Wam przekazuję:-) , ja bardzo się cieszę ,ten suwaczek różowy to sobie przygotowałam z nadzieją właśnie na malutką,,,,, cieszę się ogromnie.
Claudio011 ja np w pierwszej ciąży (4 lata temu)do końca nie wiedziałam,mieliśmy niespodziankę -co nie powiem też ma swój urok , aczkolwiek miło jest wiedziec.
Claudio011 ja np w pierwszej ciąży (4 lata temu)do końca nie wiedziałam,mieliśmy niespodziankę -co nie powiem też ma swój urok , aczkolwiek miło jest wiedziec.
Kluliczek
Babka z laską
kuleczka_ok To chyba na liscie zmienię Ci tego chłopca na nadal niewiadomą, co?
A mnie boli jak diabli. załatwiłam sobie zmianę opatrunku blisko domu, a okazało się że i tak musze latac po Warszawie, bo Teściowa musi mnie zameldowac koniecznie jutro .
A mnie boli jak diabli. załatwiłam sobie zmianę opatrunku blisko domu, a okazało się że i tak musze latac po Warszawie, bo Teściowa musi mnie zameldowac koniecznie jutro .
mamjakty
styczniówka 2009
Marcia77 - fajnie, że masz już potwierdzenie na dziewczynkę :-) ja może w środę będę mieć potwierdzenie Mała wcale nie wydaje mi się, że jest malutka, moja mała też 400 gram ważyła w tym czasie i mi wydawało się, że to dużo - bo mała koleżanki ważyła chyba 360 gram oby w sobotę Wam pogoda dopisała - trzymam kciuki ;-) i udanego wesela!!! :-):-)
Wstretnamalpa - hihi, gratulacje szczęściaro no i bardzo dobrze, że jednak z mężem się pogodziłaś
Elka2808 - cieszę się, że nastawienie co do płci dzidziusia się zmieniło i już jesteś spokojniejsza GRATULACJE!!!
MamaOlafa - gratulacje córeczki ;-)
Kluliczek - no współczuje Ci tych przeżyć z paluchem :-(
a ja dziś byłam u promotora, mam parę rzeczy poprawić i może uda mi się zrobić to do soboty, to Mu zaniosę, a w następnym tygodniu już oprawioną bym Mu dała
Wstretnamalpa - hihi, gratulacje szczęściaro no i bardzo dobrze, że jednak z mężem się pogodziłaś
Elka2808 - cieszę się, że nastawienie co do płci dzidziusia się zmieniło i już jesteś spokojniejsza GRATULACJE!!!
MamaOlafa - gratulacje córeczki ;-)
Kluliczek - no współczuje Ci tych przeżyć z paluchem :-(
a ja dziś byłam u promotora, mam parę rzeczy poprawić i może uda mi się zrobić to do soboty, to Mu zaniosę, a w następnym tygodniu już oprawioną bym Mu dała
Ostatnia edycja:
ania.falko
Entuzjast(k)a
:-)CZESC Dziewczyny!
juz was przeczytalam i widze,ze humory wam dopisywaly. Usmialam sie,ze hoho..
moje kochanie na sex zadnej ochoty nie ma i chyba zwariuje!!!!
a tak w ogole przez ostatnie 3 dni tak mi brzuch urosl,ze az dziwie sie sama patrzac w lustro. czas na nowe zdjecie!
dziewczyny czy wy tez sie takie szerokie w biodrach zrobilyscie??? ja strasznie!
juz was przeczytalam i widze,ze humory wam dopisywaly. Usmialam sie,ze hoho..
moje kochanie na sex zadnej ochoty nie ma i chyba zwariuje!!!!
a tak w ogole przez ostatnie 3 dni tak mi brzuch urosl,ze az dziwie sie sama patrzac w lustro. czas na nowe zdjecie!
dziewczyny czy wy tez sie takie szerokie w biodrach zrobilyscie??? ja strasznie!
ania.falko
Entuzjast(k)a
acha i gratuluje dziewczynek i chlopczykow!!!
w 12 tygodniu nie widac plci bo jajeczka i wargi sromowe wygladaja tak samo,takze nie prawdziwe diagnozy...
w 12 tygodniu nie widac plci bo jajeczka i wargi sromowe wygladaja tak samo,takze nie prawdziwe diagnozy...
reklama
Elka2808
Zadomowiona(y)
Dziewczynki dziękuję!! i również gratuluję tym które się dowiedziały co będą miały