reklama
Elka2808
Zadomowiona(y)
daga, madzia gratuluję wam. Mam nadzieję, że jutro wieczorem też bedę mogła się wam pochwalić co będzie
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Ciekawe czy której z nas nie zmieni się z czasem płeć dziecka ;-) Ja w 12 tygodniu dowiedziałam się ze jest synek, lekarz chciał tą informację potwierdzić na kolejnych badaniach, a tutaj niespodzianka - tylko pupcia ;-)
Teraz czekam na wizytę na 16.09 - chciałbym potwierdzić tą informację ;-)
Teraz czekam na wizytę na 16.09 - chciałbym potwierdzić tą informację ;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Adiva Wszystkiego najlepszego kochana. Zdrowego i pięknego dzidziusia i łatwego porodu.
klaudia011
Fanka BB :)
Dziękuję mamjakty
kuleczka_ok ja teraz zobaczyłam pupcię no i muszę czekać dalej hihi
kuleczka_ok ja teraz zobaczyłam pupcię no i muszę czekać dalej hihi
marylion74
Zadomowiona(y)
Adiva wszystkiego naj..........., zdrowego, wspaniałego bobaska
reklama
Cześć dziewczyny,
wracam do Was ale bardzo powoli.
Mamuski kochane gratuluję Wam dziewczynek i chłopczyków i Avida wszystkiego naj naj.:-)
Mieliśmy wypadek z moim mężem. Dopiero wyszłam ze szpitala, z dzidzią na szczęście wszystko ok. Strasznie się bałam bo od wypadku dopóki mnie zbadali mineło kilka godzin a ja nie czułam w ogóle ruchów maleństwa. Stresa miałam okropnego, az nie chce sobie przypominać tego wszystkiego.
Teraz jestem na zwolnieniu lek bo nie wytrzymałam w szpitalu, wszystko mnie strasznie boli do tego nie mogę zażywac żadnych leków przeciwbólowych - a Paracetamol na mnie nie działa.
Dziewczyny powoli zacznę odkopywać sie z prawie 2 tygodniowych zaległości i pisac na bieżąco.
Pozdrawiam Was wszystkie brzuchatki i uważajcie na siebie - oby jakaś głupia baba nie wjechała Wam w tył i nie skasowała samochodu doszczętnie.
Buźka
wracam do Was ale bardzo powoli.
Mamuski kochane gratuluję Wam dziewczynek i chłopczyków i Avida wszystkiego naj naj.:-)
Mieliśmy wypadek z moim mężem. Dopiero wyszłam ze szpitala, z dzidzią na szczęście wszystko ok. Strasznie się bałam bo od wypadku dopóki mnie zbadali mineło kilka godzin a ja nie czułam w ogóle ruchów maleństwa. Stresa miałam okropnego, az nie chce sobie przypominać tego wszystkiego.
Teraz jestem na zwolnieniu lek bo nie wytrzymałam w szpitalu, wszystko mnie strasznie boli do tego nie mogę zażywac żadnych leków przeciwbólowych - a Paracetamol na mnie nie działa.
Dziewczyny powoli zacznę odkopywać sie z prawie 2 tygodniowych zaległości i pisac na bieżąco.
Pozdrawiam Was wszystkie brzuchatki i uważajcie na siebie - oby jakaś głupia baba nie wjechała Wam w tył i nie skasowała samochodu doszczętnie.
Buźka