reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
hej babolki

My po wizycie. Jest wszystko ok. Łożysko na przedniej ścianie ale wysoko. Szyjkę mam zamkniętą, twardą i ma 4,5 cm.

I będziemy mieli CÓRECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! malutka waży 402 g. Jest zdrowa. Serducho bije jak dzwon. Mała na usg strasznie fikała i bawiła się pępowiną i robiła nam papa, liczyliśmy paluszki i rączek bo robiła sobie kosi kosi. Raju już się nie mogę jej doczekać. A przytyłam od początku ciąży 7 kilo. Wyniki mam super. Kolejna wizyta za 4 tygodnie.

daga - gratulacje!! dziewczynki jednak górą :-) oby do końca ciąży wyniki Ci się nie zmieniły, ja mam morfologię paskudną - dziś właśnie po wizycie jestem - mam pić zakwas z buraków - nie piłam nigdy, ale już się dowiedziałam od mamuśki jak się go robi ;-) poza tym mocz mam ładny, szyjka dobrze trzyma, więc jest w miarę ok ;-)

Gratuluje córy :-)

No to mamy 18 do 16. I dobrze, będą miały chłopaki w czym wybierac :-p.

Siedzę i przedzieram się przez objasnienia co do diety. Gdzies wsadziłam materiały sprzed 1,5 roku i teraz od nowa musze odwala tę galernicza robotę :-/. Jak ja nie lubie mieszkac na walizkach...

Ostatnia edycja:
reklama
ha ha ja sama jestem w szoku że będzie córka bo myślałam że będzie synek. W tej ciąży o wiele lepiej się czuje, i się sobie podobam, mało jak na razie przytyłam. I wszyscy na około mówili syn jak nic. A tu proszę jaka niespodzianka. Także nie ma co się sugerować. Intuicja też mnie tym razem zawiodła. Przy Oliwci czułam że będzie dziewczyna.

Ale bardzo się cieszymy że będzie druga córa. A z tej tabelki co będzie to w obydwu ciążach mi się sprawdziło.

Nie ważne co byle było zdrowe.

Do góry