reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Daga gratulacje. Bedzie mial kto Ci w domu sprzatac ;-) :-D
Ja dzisiaj odebralam wyniki krwi i moczu i sa super!!Wszystko jest w normie, nawet bakterie w moczu. Ostatnio mialam tragiczny mocz. Zdenerwowal mnie tylko moj ginekolog, bo wg niego mam nadcisnienie. Zmierzyl mi i powiedzial, ze mam 160/100 !!!! Chyba chory jest. Jak przyjechalam do domu od razu zmierzylam i jak zwykle bylo 125/ 70. Jesli za 2 tyg. bede miala u niego znowu wysokie, to przepisze mi leki na nadcisnienie. Albo on ma aparat zepsuty, albo mierzyc nie umie. Jestem pewna,ze cisnienie mam ok. Ani mnie glowa nie boli, ani nie mam innych objawow nadcisnienia, no i zawsze jak mierze( na roznych cisnieniomierzach) mam gora 130/80.

reklama
Aniu - gratuluje synka!! daga23 - gratuluje córci!!! Moja wizyta juz jutro!!!Szaleje z niecierpliwości i cały czas miewam durne przeczucia ,że coś będzie nie tak..(zepsuje się usg albo urlop mojemu lekarzowi sie przedłuży..itp)
celinka83 - jeśli chodzi o ciśnienie to ja mam tak samo tyle,że zwykle to mam bardzo niskie a jak mi lekarz zmierzy to podskakuje od razu i wychodzi ,że jest ok!! Z czego się bardzo ciesze bo nie zniosłabym faszerowania tabletkami!Trzymam kciuki żeby ci się wyrównało przy następnej wizycie!!
a64a424a92.png

Daga jestes wielka ze ci sie sprawdzila tabelka. Jest dla mnie jakas szansa. Dla mnie tez ta ciza jest inna ale moze mi sie wydaje. Ja nie mam nosa do przeczuc..

Ja również gratuluję pociech :)
Wpadłam się dziś tylko przywitać, bo od poniedziałaku dużo w pracy roboty.....ale dziś idę na wizytę i raczej na zwolnienie pójdę, bo już siłek nie mam :(

Hej Laseczki

Ale wy płodzicie :-) już jestem na bierząco....Gratuluje wszystkim mamusiom którym dzieciaczki sie już łaskawie ujawniły...i Cieszę ogromnie że wszystkie jesteście zdrowe i dzielne :-)

U nas remont w pełni...jak już robić rozpierduche to na całego :-D :-D :-D i jeszcze mi kompa odłączą za dwa dni...Tak że nie pisac mi za dużo...

Aha i pochwale sie że dziś mam urodzinki i skończyłam 24 lata :-)

duuuuuużo buziaków dla Was i brzuszków :-)

ja też gratuluję kolejnym mamusiom poznania płci ich pociech :-)
klaudia - nas głównej stronie w wątki ciąża, poród, połóg jest temat jak wstawić suwaczek - ja z tego tematu się nauczyłam :-)
adiva - sto lat, sto lat....!!!! :-D

reklama
Do góry